search
Wanneer kun je de bioscoopfilm 'Furiosa: A Mad Max Saga' op HBO Max verwachten?
Films / Specials

Wanneer kun je de bioscoopfilm 'Furiosa: A Mad Max Saga' op HBO Max verwachten?

De post-apocalyptische film Furiosa draait sinds 23 mei in de Nederlandse bioscopen.

De post-apocalyptische actiefilm Furiosa: A Mad Max Saga is sinds 23 mei in de Nederlandse bioscopen te zien. De film is gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. Dat is goed nieuws, want hun films zijn vaak al snel te streamen.

Furiosa: A Mad Max Saga is het vijfde deel uit de Mad Max-reeks. De film speelt zich zo’n 15 jaar voor Mad Max: Fury Road af.

Furiosa


De jonge Furiosa woont in de Green Place of Many Mothers. Het enige gebied dat nog leefbaar is in Australië na de apocalyps. Het leven is hier fijn, totdat ze wordt gekidnapt door een motorbende, aangevoerd door Warlord Dementus.

Furiosa moet vele beproevingen doorstaan in haar nieuwe leven als slaaf. Terwijl de bende strijdt om de macht, plant het strijdlustige personage haar weg terug naar huis door het wasteland.

Verschijning op HBO Max


Warner Bros. Pictures brengt hun films meestal uit op hun eigen streamingplatform HBO Max. Andere films uit de Mad Max-serie zijn hier al te vinden.Het is nog niet helemaal zeker wanneer we Furiosa: A Mad Max Saga op HBO Max kunnen verwachten. De meeste films zijn 60 tot 70 dagen na release te streamen. Dit betekent dat de film in alle waarschijnlijkheid tussen 22 juli en 1 augustus op het platform zal verschijnen.

Acteerwerk


Hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Anya Taylor-Joy (Furiosa), Chris Hemsworth (Dementus) en Tom Burke (Jack). De film is geregisseerd door George Miller en heeft een kijkduur van 148 minuten.

Met een score van 90% op de Tomatometer van Rotten Tomatoes is Furiosa: A Mad Max Saga erg goed ontvangen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Furiosa al in de bioscoop gezien, of wacht je top de film op HBO Max staat?

 • In de bioscoop gezien/ik ga nog heen

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Wacht op HBO Max-release

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen