search
Videoland komt met spannende thriller voor hongerige haaien
Films / Specials

Videoland komt met spannende thriller voor hongerige haaien

Videoland voegt vanaf 1 juni de thriller 47 Meters Down toe aan hun catalogus.

Zin in een spannende film? Vanaf zaterdag 1 juni wordt het aanbod op Videoland uitgebreid met de zenuwslopende en claustrofobische thriller 47 Meters Down.

De film komt uit het jaar 2017 en is geregisseerd door de Britse filmregisseur, scenarist en producent Johannes Roberts. Naast deze film staat hij ook bekend om zijn werk als The Other Side of the Door en The Strangers: Prey at Night.

Verhaal


Nadat het vriendje van Lisa het heeft uitgemaakt, gaat ze op reis naar Mexico. Ze gaat niet alleen, ze wordt vergezeld door haar zus Kate. Om Lisa's gedachten af te leiden van een recente break-up, besluiten ze om mee te gaan op een avontuurlijke duikexcursie om witte haaien te bekijken vanuit een kooi.

Op 47 meter diepte raken ze afgesneden van communicatie met de oppervlakte en moeten ze vechten om te overleven te midden van de haaien. Terwijl de spanning toeneemt, proberen de zussen op ingenieuze manieren te ontsnappen aan hun benarde situatie.

Cast


De rol van Lisa wordt vertolkt door de Amerikaanse actrice en zangeres Mandy Moore, terwijl haar zus Kate wordt gespeeld door de Australische Claire Holt. De cast wordt verder aangevuld met Chris J. Johnson als Javier, Yani Gellman als Louis, Santiago Segura als Benjamin, en Matthew Modine als Kapitein Taylor.Op Rotten Tomatoes heeft de film slechts een score van 53%, en MovieMeter geeft het een bescheiden 2,6. Toch werd in hetzelfde jaar aangekondigd dat er een vervolg zou komen. 47 Meters Down: Uncaged werd uitgebracht op 16 augustus 2019.

Thuis op de buis


De film kwam op 22 juni 2017 in de bioscoop, maar vanaf 1 juni van dit jaar is hij ook thuis te bekijken via Videoland.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van haaienhorrorfilms, of vind je ze een beetje afgezaagd?

 • Fan!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, teveel van hetzelfde

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen