search
'The Rings of Power' seizoen 2: dit belangrijke personage keert niet terug
Series / Nieuws

'The Rings of Power' seizoen 2: dit belangrijke personage keert niet terug

De terugkeer is niet uitgesloten, maar dit zou dan in latere seizoenen gebeuren.

Het tweede seizoen van Prime Video's fantasyserie The Rings of Power nadert met rasse schreden. THR komt met het bericht dat een van de acteurs andere prioriteiten heeft en dus niet in seizoen 2 te zien zal zijn.

Bronwyn, gespeeld door de van oorsprong Iraanse actrice Nazanin Boniadi, zal niet te zien zijn in het nieuwste seizoen. Boniadi richt zich momenteel op activisme met betrekking tot de vrouwenrechten in Iran. Het is echter mogelijk dat we Bronwyn in toekomstige seizoenen terugzien.

Activisme


Boniadi heeft onlangs de indie-film A Mosquito in the Ear afgerond, maar de nadruk ligt voorlopig op haar activisme. Bronwyns zoon Theo (Tyroe Muhafidin) en de Elf Arondir (Ismael Cruz Cordova), die een belangrijke rol in Bronwyns leven speelde, zijn in het nieuwste seizoen wel te zien.

Op haar Insta-account schreef Boniadi hierover het volgende: "In september 2022 zette ik het acteren op een laag pitje om me volledig te richten op de #WomenLifefreedom beweging in Iran. Mijn doel is om te spreken voor mijn volk in Iran dat alles op het spel zet voor vrijheid".

Terugkeer


Fans merkten op dat Bronwyn niet in de finale van het eerste seizoen of de trailer voor het tweede seizoen te zien was. Haar afwezigheid is verklaarbaar, wat de deur openlaat voor een mogelijke terugkeer in latere seizoenen van de serie.

Bekijk op instagram


Seizoen 2 van The Rings of Power is vanaf 29 augustus te zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen