search
Gelukkig beloont de nieuwe 'Star Wars'-serie op Disney+ het lange wachten
Series / Nieuws

Gelukkig beloont de nieuwe 'Star Wars'-serie op Disney+ het lange wachten

De hoofdrolspelers verklappen tijdens deze podcast dat déze online speculaties inderdaad kloppen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De hoofdrolspelers uit Star Wars: The Acolyte waren onlangs te gast bij Jake Hamilton in zijn podcast Jake's Takes. Het antwoord op een bepaalde vraag verklapte iets over de serie en bevestigde tegelijkertijd een fantheorie.

Hamilton vroeg Manny Jacinto en Amandla Stenberg wat andere castleden gedaan hadden dat ze zelf graag hadden willen doen. Jacinto's antwoord deed automatisch een bijzondere onthulling.

Verzonnen


De acteur zei namelijk het volgende: "De kans om een tweeling te spelen". Hiermee doelde hij op zijn collega Stenberg, die naast de rol van Mae ook haar identieke tweelingzus Osha speelt. Dit bevestigde de theorie die fans hadden verzonnen na het bekijken van de de nieuwste clip.

Het viel de kijkers op dat Mae zich totaal verschillend gedroeg in de diverse shots. Vervolgens speculeerden zij dat Stenberg niet één, maar twee personages speelde in de serie. Stenberg gaf aan dat de tweeling "van elkaar gescheiden [raakte] door een tragedie".

Vertrek


Osha was degene die bij Master Sol studeerde, maar uiteindelijk vertrok aangezien ze geen contact kon krijgen met de Force. Mae was lange tijd doodgewaand maar blijkt duidelijk springlevend te zijn.

Bekijk op instagram


Tevens is in de podcast de achternaam onthuld van het personge van Mae, zij heet voluit Mae Aniseya. De twee zussen hebben beiden contact hebben met een bepaald aspect van de Force. Het fandom zal ongetwijfeld met nieuwe theorieën komen wie verbonden is met de Light Side en wie een connectie heeft met de Dark Side. Star Wars: The Acolyte weet de gemoederen nog voor de start duidelijk bezig te houden.

Waar te zien?


De eerste twee afleveringen van Star Wars: The Acolyte zijn vanaf 4 juni te streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: de toekomst van Star Wars is de komende jaren te zien op Disney+

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen