search
Deze 3 grote en aansprekende films verschijnen binnenkort op Netflix
Films / Specials

Deze 3 grote en aansprekende films verschijnen binnenkort op Netflix

Netflix komt aankomende maanden met een aantal leuke, actievolle films.

Netflix brengt dit jaar nog een aantal grote films uit en deze en aankomende maanden zijn dat vooral actiefilms. Hieronder drie grotere Netflix Originals die je binnenkort kunt verwachten.

Hit Man


Verschijnt op: 7 juni | Genre: Actiekomedie | Kijk op: Netflix

Deze actiekomedie van regisseur Richard Linklater (Boyhood) draait nu nog in de bioscoop. Dit komt waarschijnlijk vooral doordat de film gewoon erg goed is ontvangen, met een 97%-score op de Tomatometer.

In de film Hit Man, met rollen voor Glen Powell, Adria Arjona en Retta, overtreedt beroepsmoordenaar Gary Johnson het protocol door een wanhopige vrouw te helpen die probeert te vluchten voor een gewelddadige echtgenoot. Hij merkt dat hij voor haar valt.Beverly Hills Cop: Axel F


Verschijnt op: 3 juli | Genre: Actiekomedie | Kijk op: Netflix

Na twintig jaar keert Eddie Murphy terug als agent Axel Foley. Hij speelde de rol al in drie films (1984, 1987, 1994) en hij krijgt dit keer hulp van bekende en nieuwe gezichten. Denk dan aan acteurs als Joseph Gordon-Levitt, Kevin Bacon, Taylour Paige, Judge Reinhold en John Ashton.

In Axel F wordt het leven van de dochter van rechercheur Axel Foley bedreigd. Samen met zijn nieuwe partner en een paar oude vrienden wil hij een samenzwering nog eens extra onder de aandacht brengen.The Union


Verschijnt op: 16 augustus | Genre: Actiekomedie | Kijk op: Netflix

Deze actiekomedie heeft hoofdrollen voor Mark Wahlberg en Halle Berry en andere gezichten zijn Mike Colter, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jackie Earle Haley en J. K. Simmons. De regie lag in handen van Julian Farino, bekend van Ballers en Entourage.

In The Union is Mike gelukkig met een eenvoudig leven als bouwvakker in zijn geboortestad New Jersey. Als zijn oude liefde Roxanne opduikt, wordt hij gerekruteerd voor een gevaarlijke en geheime missie in Europa. De missie brengt hen weer bij elkaar in een wereld van spionnen en snelle achtervolgingen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Hit Man al in de bioscoop gekeken, of wacht je op dat de film op Netflix staat?

 • In de bioscoop gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Ik kijk de film op Netflix

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen