search
NPO Plus: Zijn deze spannende series met o.a. seks, alcohol en drugs iets voor jou?
Series / Specials

NPO Plus: Zijn deze spannende series met o.a. seks, alcohol en drugs iets voor jou?

Stream populaire series op NPO Start en NPO Plus, zoals BODEM en Downton Abbey.

Heel veel bekende en populaire series die je normaal gesproken op grote streamingdiensten zoals Netflix of Disney+ zou kijken, zijn gewoon te streamen op NPO Start of NPO Plus. Deze vier spannende en leuke series zijn gewoon te streamen op de Nederlandse site.

BODEMBODEM op NPO Plus is bedacht en geregisseerd door Eva Crutzen. Ze speelt zelf ook in de hoofdrol en deelt het scherm met, onder andere, Meral Polat, Lindsay Zwaan en Steef de Bot.

In BODEM heeft Cat, een 37-jarige vrouw, haar broer verloren. In plaats van het moeilijke proces van rouw in te gaan, zoekt ze haar troost in seks, alcohol en drugs.Downton AbbeyBijna iedereen heeft ooit wel eens van Downton Abbey gehoord, maar niet iedereen weet dat de populaire Britse serie gewoon te streamen is op NPO Plus.

Dit kostuumdrama gaat over de aristocratische Engelse familie Grantham en hun personeel. De serie speelt zich af in 1912 en toont de invloed van de grote historische gebeurtenissen op hun leven.Mr Bates vs the Post OfficeMr Bates vs the Post Office heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Jury Prize van de 2024 Broadcasting Press Guild Awards. Daarnaast heeft de serie ook een fantastische score van 95% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven).

In Mr Bates vs the Post Office wordt Alan Bates beschuldigd van diefstal en fraude door de Britse posterijen. Hij probeert zijn onschuld te bewijzen en ontdekt dat meerdere postkantoorhouders in de problemen zitten. Hij besluit de zware strijd voor gerechtigheid aan te gaan.KinCharlie Cox, vooral bekend van Daredevil, schittert in zijn rol in Kin. Hij deelt het scherm met, onder andere, de Ierse actrice Clare Dunne, Aidan Gillen (The Wire) en Emmett J. Scanlan (The Fall).

Kin op NPO Plus vertelt het verhaal van de familie Kinsella. Ze zijn verwikkeld in de criminele wereld van drugs en willen hun macht verder uitbreiden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen