search
Nu thuis op de buis: Matt Damon, Pedro Pascal en Margaret Qualley in misdaadfilm uit 2024 die iedereen is vergeten
Films / Specials

Nu thuis op de buis: Matt Damon, Pedro Pascal en Margaret Qualley in misdaadfilm uit 2024 die iedereen is vergeten

Een actievolle, humoristische roadtrip waarin Jamie en Marian onverwacht in criminele problemen belanden.

Het is een film met actie, humor en onverwachte wendingen die de kijker constant op het puntje van zijn stoel houden. In Drive-Away Dolls banen Jamie en Marian zich een weg door een gevaarlijke en komische roadtrip. De film is vanaf woensdag 5 juni te zien op Pathé Thuis.

Ethan Coen is een Amerikaanse regisseur, producent en scenarist die aan het roer stond van deze film. Samen met zijn broer Joel vormt hij het bekende duo, de Gebroeders Coen, beroemd om misdaadkomedies zoals Raising Arizona uit 1987 en Burn After Reading uit 2008. Drive-Away Dolls markeert zijn debuut als solo-regisseur.

Roadtrip


Na een relatiebreuk met haar partner, besluit Jamie samen met Marian op avontuur te gaan. Ze maken een roadtrip van Philadelphia naar Tallahassee, maar raken per ongeluk betrokken bij de criminele activiteiten van een trio gangsters.

Wat begint als een simpele reis verandert snel in een chaotisch avontuur vol actie en humor, waarbij Jamie en Marian voortdurend moeten improviseren om uit de problemen te blijven.

Cast


Margaret Qualley neemt de rol op zich van Jamie, Geraldine Viswanathan speelt Marian en Beanie Feldstein speelt Sukie. Naast hen versterken niemand minder dan Pedro Pascal, Matt de cast van deze film.In augustus 2022 begonnen de opnames, en in februari dit jaar kwam de film uit in de bioscoop. De komediethriller heeft gemengde recensies en scoort op de Tomato Meter niet meer dan 63%. Het Nederlandse platform MovieMeter heeft de film een 2,5 gegeven.

Thuis op de buis


Heb je deze film gemist toen hij in de bioscoop draaide? Geen probleem, de film is nu ook thuis te bekijken via Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Wist jij van het bestaan van Drive-Away Dolls?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen