search
Krachtige sciencefictionfilm op Netflix trekt heel veel kijkers
Films / Nieuws

Krachtige sciencefictionfilm op Netflix trekt heel veel kijkers

De scifi-actiefilm Real Steel weet flink wat kijkers te strikken op de streamingdienst.

Op dit moment staat er een Poolse misdaadfilm bovenaan de Netflix Top 10. De Netflix Original is een van de drie eigen producties - de andere zijn Atlas en Mother of the Bride - in de lijst die op dit moment overspoeld wordt met 'golden oldies' en recente bioscoopfilms.

Een opvallende 'golden oldie' uit alweer 2011 is Real Steel met niemand minder dan Hugh Jackman en van regisseur Shawn Levy. Het tweetal komt binnenkort met hun volgende samenwerking, de bioscoopfilm Deadpool & Wolverine.

Real Steel
De scifi-film Real Steel is een verfilming van het korte verhaal Steel van Richard Matheson, welke in 1963 al de basis vormde van een aflevering van de mysterieserie Twilight Zone.

De $110 miljoen kostende film uit 2011 werd na een redelijke ontvangst een groot financieel succes door $300 miljoen op te halen. Op de Tomatometer staat de film op een nette 60 procent, met als critics consensus: "Afgezien van het onwaarschijnlijke uitgangspunt is dit een goed gemaakte Hollywoodfilm: spannende en opwindende actie met net genoeg karakterontwikkeling."

Nu op Netflix
Wil je Real Steel graag zien, of gewoon nog een keer opnieuw kijken? Je kunt de scifi-film hier op Netflix aanzetten.In Real Steel wordt een bokser gedwongen een nieuwe baan te vinden als boksen te gewelddadig wordt bevonden en wordt afgeschaft. Hij besluit verder te gaan in het robotboksen. Met een verwaarloosde en nu opgeknapte robot wil hij echt alles winnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij Real Steel (opnieuw) kijken op Netflix?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen