search
Aangepaste cast voor 'Euphoria' onthuld: Welke personages keren terug in de HBO-serie?
Series / Nieuws

Aangepaste cast voor 'Euphoria' onthuld: Welke personages keren terug in de HBO-serie?

HBO-baas Casey Bloys onthult wie we terug gaan zien in het derde seizoen van de serie.

Casey Bloys, de CEO van HBO en HBO Max, was onlangs in Frankrijk omdat het streamingplatform daar binnenkort van start gaat. Samen met zijn collega JB Perrette had hij een gesprek met Variety.

Hierin werden de toekomstplannen van HBO onthuld en gaf Bloys eindelijk meer duidelijkheid over seizoen 3 van Euphoria. De vaste castleden Zendaya, Sidney Sweeney, Hunter Schafer en Jacob Elordi zullen allemaal weer te zien zijn. Het verhaal zal ook een sprong voorwaarts maken in de tijd.

Terugkeer


HBO heeft momenteel iets minder dan 100 miljoen abonnees. De streamingservice wordt echter nog lang niet overal ter wereld aangeboden: zo is het bedrijf pas sinds kort gestart in Frankrijk.

Perrette en Bloys zijn blij met de producties die binnenkort te zien zijn. Op de vraag van de journalist hoe de zaken ervoor staan met Euphoria en of de vaste cast terugkeert, antwoordde Bloys bevestigend: "De kerncast is volledig aanwezig".

Tijdsprong


Desgevraagd lichtte de HBO-baas toe wat we in het derde seizoen kunnen verwachten. Bloys: "Sam [Levinson] wil niet langer een verhaal vertellen dat zich op de middelbare school afspeelt. Dus er wordt nu gesproken waar het verhaal zich afspeelt en hoe ver in de toekomst. Hij heeft nu wel een idee waar hij enthousiast over is, dus daar is hij druk mee bezig".We zien de vertrouwde gezichten dus allemaal weer terug, maar het is nog niet helemaal zeker wanneer. Je kunt Euphoria streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Euphoria seizoen 3: misschien beter dat dit het laatste seizoen wordt?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen