search
Ontdek deze vier verborgen horrorseries op Netflix voor een huiveringwekkende kijkavond
Series / Nieuws

Ontdek deze vier verborgen horrorseries op Netflix voor een huiveringwekkende kijkavond

Als de zon onder gaat, kan je lekker gaan griezelen met deze vier topseries.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

GlitchDeze Australische bovennatuurlijke dramaserie staat met drie seizoenen op Netflix, en wordt op Rotten Tomatoes met een dikke 80% zeer goed gewaardeerd.

Een politieagent en een arts worden in Glitch geconfronteerd met een mysterie vol emotie als zeven plaatselijke inwoners onverklaarbaar uit de dood opstaan, kerngezond.Gyeongseong CreatureDe Koreaanse markt voor series heeft een enorme omvang. Een van die producties uit de omvangrijke catalogus blijkt een regelrechte hit, want het krijgt op Rotten Tomatoes maar liefst een score van 91%. Bekijk alle afleveringen op Netflix.

In het duistere Gyeongseong van 1945 wordt een monster uit hebzucht geboren in het Ongseong-ziekenhuis. Welk lot is dit groteske wezen beschoren? Ontdek het in Gyeongseong Creature.The Haunting of Hill HouseDe eerste samenwerking tussen Mike Flanagan en Netflix was bij uitkomen op Netflix razend populair, maar is inmiddels wat ondergesneeuwd. Publiek en critici zijn samen zeer eensgezind in hun liefde voor de serie, te zien aan de uitstekende 93% op de Tomatometer.

Wisselend tussen verleden en heden, wordt een gebroken gezin in The Haunting of Hill House geconfronteerd met de angstaanjagende herinneringen aan hun oude huis en de verschrikkelijke gebeurtenissen die hen daaruit verdreven.MarianneHorrorfilms en -series krijgen nooit echt een hoge waardering. Dus als dat wel gebeurt, moet het vast goed zijn. Deze serie krijgt op Rotten Tomatoes de uitzonderlijke score van 100%. Ondanks de hoge waardering werd de serie al na één seizoen geannuleerd. Bekijk alle afleveringen op Netflix.

Wanneer een beroemde horrorschrijver in Marianne terugkeert naar haar geboortestad, ontdekt ze dat de kwade geest die haar in haar dromen achtervolgt, ook daadwerkelijk daar aanwezig is.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Je moet kiezen: Glitch of The Haunting of Hill House?

 • Glitch

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • The Haunting of Hill House

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen