search
Fantastisch nieuws voor fans van 'House of the Dragon'
Series / Nieuws

Fantastisch nieuws voor fans van 'House of the Dragon'

Het tweede seizoen moet nog beginnen, of een derde seizoen is al aangekondigd.

Het tweede seizoen begint komend weekend, maar HBO Max heeft nu al meer dan genoeg vertrouwen om het groene licht te geven voor een derde seizoen van House of the Dragon.

De serie is gebaseerd op George R.R. Martins fantasy-boek Fire & Blood en speelt zich ruim twee eeuwen vooraf aan de gebeurtenissen in Game of Thrones. Centraal staat het complexe verhaal van House Targaryen.

Rivaliserende kleuren


Het tweede seizoen zal zich met name richten op een grote oorlog tussen de Blacks (Rhaenyra, Daemon) en de Greens (Aegon, de Hightowers). De marketing van het tweede seizoen heeft zich ook met name gericht op de twee rivaliserende 'kleuren'.

De nieuwe reeks bestaat uit acht afleveringen. Dit in tegenstelling tot de tien afleveringen van het eerste seizoen, dat door behoorlijk veel mensen werd bekeken.

Laat seizoen 3 maar komen!


Francesca Orsi, hoofd van de programmering bij HBO, liet in een verklaring het volgende weten over seizoen 3:"George, Ryan Condal en de rest van ons team uitvoerende producenten, de cast en de crew hebben nieuwe hoogtes weten te bereiken met het fenomenale tweede seizoen van House of the Dragon".

Niks dan lof


Orsi vervolgde met:
"We zijn vol bewondering over wat het team achter deze serie voor elkaar heeft weten te krijgen. We kunnen dan ook niet wachten om het verhaal van House Targaryen voort te zetten met een derde seizoen."

De nieuwe afleveringen zullen wekelijks beschikbaar worden gesteld tussen 17 juni en 5 augustus.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al gestart met seizoen 2?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen