search
Fans en recensenten oneens over 'The Boys' seizoen 4: waar gaat het mis?
Series / Nieuws

Fans en recensenten oneens over 'The Boys' seizoen 4: waar gaat het mis?

Seizoen 4 van The Boys ontvangt lof van critici maar teleurstelling van kijkers.

Als je van superhelden houdt, dan ken je ongetwijfeld de populaire serie The Boys. Na het succes van Gen V was er veel hoop voor seizoen vier van The Boys. Wat vinden critici van dit nieuwe seizoen?

The Boys is een Amerikaanse serie, gemaakt door Eric Kripke, die gebaseerd is op de comics van Garth Ennis en Darick Robertson. In deze wereld werken de superhelden voor Vought International om misdaad tegen te gaan. Helaas voelen ze zich hierdoor ook beter dan de gewone mens.

Seizoen 4


De eerdere seizoenen van The Boys zijn extreem goed ontvangen. Seizoen 2 heeft bijvoorbeeld een score van 97% gekregen. Ook seizoen vier is zeer goed ontvangen. Critici geven de nieuwste afleveringen namelijk een score van 95% (op het moment van schrijven).

Zo schrijft Bian Lowry van CNN.com: "De serie is misschien niet meer zo uniek, maar kan kijkers zeker nog net zo goed verrassen en provoceren. [The Boys] heeft zijn masker nog iets verder afgetrokken om te waarschuwen voor het gevaar van felgekleurd fascisme."

Slechte score van kijkers


Opvallend is wel dat The Boys een heel lage score heeft gekregen van kijkers, namelijk 53% (op het moment van schrijven). Volgens Kacper S is seizoen 4 "gewoon slecht geschreven in vergelijking met seizoen 1, 2 en 3."Ook Arthur b is ontevreden over dit seizoen: "Het is duidelijk dat de schrijvers geen inspiratie meer hebben en dat ze besloten hebben het schip te laten zinken; een absoluut vreselijk seizoen."

Prime Video


Wie heeft gelijk? De critici of de kijkers? Stream The Boys op Prime Video en vorm je eigen mening!
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Voorlopig is The Boys seizoen 4 helemaal prima!

 • Eens

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Oneens

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen