search
Prequel 'Game of Thrones': eerste foto 'A Knight of the Seven Kingdoms'
Series / Foto's

Prequel 'Game of Thrones': eerste foto 'A Knight of the Seven Kingdoms'

Op Instagram is nu de eerste foto te zien op de set in Belfast.

De opnames van de tweede Game of Thrones-prequelserie A Knight of the Seven Kingdoms zijn in volle gang. Online zien we hoofdrolspeler Peter Claffey als Duncan the Tall.

Met zijn schildknaap Egg (Dexter Sol Ansell), de toekomstige koning Aegon V, beleeft hij veel avonturen in Westeros. Qua tijdlijn zit de serie tussen House of the Dragon en Game of Thrones in.

Nieuwe castleden


De serie verfilmt de eerste van de in totaal drie novelles over dit illustere tweetal en bestaat uit zes afleveringen. Claffey is met zijn 1,95 m ideaal gecast als de ridder in het verhaal en zal ook in seizoen 3 van Vikings: Valhalla te zien zijn.

Naast de foto zijn tevens andere rollen bekendgemaakt. We zien Finn Bennett (True Detective), Bertie Carvel, Tanzyn Crawford, Daniel Ings (The Gentlemen) en Sam Spruell (Fargo). Op Ings na, die een Baratheon speelt, zijn ze allemaal te zien als Targaryens.

Drie novelles


De serie is geschreven door George R.R. Martin en Ira Parker. Naar verluidt staat HBO er voor open om alle drie de novelles te verfilmen en uiteraard houden we jullie op de hoogte.

Bekijk op instagram


A Knight of the Seven Kingdoms wordt in de loop van 2025 verwacht.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Geeft deze eerste foto jou vertrouwen?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen