search
Sofía Vergara was "des duivels" door Netflix-serie: "Het raakte me enorm"
Series / Nieuws

Sofía Vergara was "des duivels" door Netflix-serie: "Het raakte me enorm"

De Colombiaance actrice vertelt over de pittige hoofdrol in de miniserie die ze tevens produceerde.

De Colombiaanse actrice Sofia Vergara produceerde en speelde tevens de hoofdrol in de miniserie Griselda, het verhaal over "de peetmoeder van de cocaïne", Griselda Blanco.

In een interview gaf Vergara aan dat ze dit verhaal al twaalf jaar lang wilde verfilmen. Pas na het enorme succes van Modern Family kreeg ze de financiering rond. Het omschakelen naar een gewelddadig personage bleek echter een behoorlijke stap.

Vertrouwde omgeving


De komedieserie Modern Family was een vertrouwde en ontspannen omgeving. Vergara: "[Het filmen van] 'Modern Family' was een dagelijks terugkerend feestje. Ik was met vrienden en had het naar mijn zin".

Gloria was een positief personage, terwijl het spelen van de ambitieuze en spijkerharde Griselda Blanco een totaal andere ervaring was. "Ik kwam echt woest thuis. Geen wonder dat drama-acteurs therapie nodig hebben".

Opluchting


Het duurde even voordat Vergara haar draai had gevonden. Dit lukte uiteindelijk, maar "ik was opgelucht dat [het filmen van] 'Griselda' maar zes maanden duurde. Het raakte me ontzettend," aldus de actrice.Griselda kun je streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Griselda: goed of slecht?

 • Goed, prima serie

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Slecht, viel erg tegen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen