search
Deze internationale topseries vind je alleen op NPO Start
Series / Specials

Deze internationale topseries vind je alleen op NPO Start

NPO Start biedt spannende en grappige series, waaronder deze topseries uit Italië en Australië.

Het is helemaal niet nodig om een duur abonnement af te sluiten bij Disney+ of Netflix of een andere grote streamingdienst. NPO Start heeft een ijzersterk aanbod van spannende en grappige series die je niet wil missen.

The CaptureDit Brits drama uit 2019 is onlangs toegevoegd aan het aanbod van NPO Start. De serie is geschreven en geregisseerd door Ben Chanan.

In The Capture moet inspecteur Rachel Carey de meest ingewikkelde zaken oplossen. Alsof dat al niet moeilijk genoeg is, kan ze bijna niemand vertrouwen behalve haar instincten.Black SnowOok Black Snow is sinds kort te zien op NPO Start. Deze Australische misdaadserie heeft momenteel één seizoen, maar is in maart 2024 vernieuwd voor een tweede.

Black Snow speelt zich af in 2019. Detective James Cormack krijgt de moeilijke taak om de moord van Isabel Baker op te lossen, een onopgelost levensdelict uit 1994.Hotel PortofinoHotel Portofino is geschreven en geregisseerd door Matt Baker (Before We Die). Zowel seizoen 1 als seizoen 2 is te streamen op NPO Plus.

Voor deze derde kijktip reizen we terug in de tijd naar de jaren twintig. Dit drama volgt een rijke Britse familie in Italië. Ze krijgen echter te maken met bedrog en corruptie. Hoe gaan zij hun hotel redden?ZeroZeroZeroVoor deze laatste kijktip blijven we in Italië. ZeroZeroZero is namelijk een Italiaanse thriller. Uiteraard is deze serie gewoon te streamen op NPO Plus.

ZeroZeroZero volgt de familie Lynwood. De familie is de belangrijkste tussenpersoon voor de maffia en verschillende drugskartels. Dit betekent dat zij verantwoordelijk zijn voor de grote lading cocaïne die vanuit Mexico naar Italië moet.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen