search
Deze 9 nieuwe series gaan deze week verder op Disney+
Series / Nieuws

Deze 9 nieuwe series gaan deze week verder op Disney+

Het huis van de muis heeft een hele berg fantasierijke series voor je klaarstaan.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Clipped


Verschijnt op: Dinsdag 25 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Biografie / Drama / Sport | Kijk op: Disney+

Deze serie gaat over het dramatische einde van het eigenaarschap van Donald Sterling van de Los Angeles Clippers, terwijl het team onder leiding van coach Doc Rivers op jacht gaat naar het kampioenschap.The Acolyte


Verschijnt op: Woensdag 26 juni | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Actie / Avontuur / Drama | Kijk op: Disney+

The Acolyte onderzoekt een stelsel vol geheimen en duistere krachten en niet alles is wat het lijkt.Welcome to Wrexham


Verschijnt op: Woensdag 26 juni | Release: Seizoen 3 - aflevering 4 | Genre: Documentaire / Sport | Kijk op: Disney+

Rob McElhenney en Ryan Reynolds runnen de Wrexham Association Football Club en proberen van deze underdogs een succes te maken dat iedereen inspireert. De docuserie volgt Rob en Ryan van Hollywood tot Wales terwijl ze een spoedcursus als clubeigenaren krijgen en belicht hoe het lot van de club is verbonden met het lot van de stad.Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

23 juni: Go! Go! Loser Ranger (seizoen 1 - aflevering 12) - Animatie / Actie / Avontuur - Nu hun oude schuilplaats en bazen zijn weggevaagd, sluiten de overlevende Dusters een geheime overeenkomst met de Ranger Force om deel te nemen aan de wekelijkse confrontatie op zondag, die ze altijd verliezen. Vechter D is deze poppenkast beu en komt in actie om voor altijd alles te veranderen.

26 juni: Tracker (seizoen 1 - aflevering 11) - Misdaad / Drama - In Tracker speelt Justin Hartley de rol van Colter Shaw, een eenzame survivalist die door het land zwerft en op zoek is naar beloningen. Hij gebruikt zijn speurvaardigheden om burgers en politie te helpen bij het oplossen van allerlei mysteries, en tegelijkertijd worstelt hij met zijn gebroken gezin.

26 juni: Undead Unluck (seizoen 1 - aflevering 24) - Animatie / Actie / Avontuur - Fuko Izumo, een meisje met de gave 'ongeluk', brengt ongeluk aan iedereen die haar aanraakt. Wanneer Fuko zelfmoord wil plegen, verschijnt er plotseling een ondode met een onsterfelijk lichaam. Hij is blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die hem een echte dood kan bezorgen.

26 juni: Mission: Yozakura Family (seizoen 1 - aflevering 9) - Animatie / Actie / Komedie - Een verre van normale familie. Taiyo Asano, de 'ultieme introvert', verloor zijn familie bij een tragisch ongeluk. De enige met wie hij kan praten, is zijn jeugdvriendin Mutsumi Yozakura, die een geheim bewaart als erfgename van een familie van spionnen. Haar broer Kyoichiro, een zeer ervaren spion, heeft het op Taiyo gemunt. Om zichzelf te redden, trouwt Taiyo met Mutsumi en sluit hij zich aan bij de familie Yozakura. Het begin van een unieke missie.

27 juni: Lucrecia: un crimen de odio (seizoen 1) - Documentaire / Misdaad / Geschiedenis - Een vrouwelijke immigrant wordt doodgeschoten in Madrid. Het misdrijf zorgt voor een grote maatschappelijke reactie. Wie heeft Lucrecia vermoord? En waarom? De eerste aanwijzingen leiden naar extreemrechtse groeperingen. De moord op Lucrecia is de aanleiding voor een zoektocht naar de wortels van de haat. Met nooit eerder vertoonde beelden schijnt deze documentaire licht op Spanje's eerste racistische moord.

29 juni: The Fable (seizoen 1 - aflevering 13) - Animatie / Actie / Komedie - Fable is een onoverwinnelijke huurmoordenaar die zijn tegenstander in minder dan zes seconden kan uitschakelen. Maar op een dag moet hij van zijn baas een jaar lang een gewoon leven leiden en niemand doden. Dus neemt Fable een coole, grappige en enigszins excentrieke pauze van het moorden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen