search
'Monarch: Legacy of Monsters' wordt "nog groter" en "nog indrukwekkender"
Series / Nieuws

'Monarch: Legacy of Monsters' wordt "nog groter" en "nog indrukwekkender"

Kijkers kunnen rekenen op een stuk meer titanen, en een stuk meer actie.

Godzilla komt terug, indrukwekkender en wreder dan ooit. Het eerste seizoen van Monarch: Legacy of Monsters was een regelrechte hit en nu maken Apple TV+ en de showrunner zich op voor een groots tweede seizoen.

De serie is de eerste productie uit het MonsterVerse dat naar het kleine scherm is gebracht. Wat begon bij de bioscoopfilm Godzilla is nu uitgegroeid tot een omvangrijk universum. Showrunner Chris Black onthult alvast zijn plannen voor seizoen twee.

Terugkeer van titanen


Natuurlijk heeft Monarch: Legacy of Monster de titaan Godzilla in het middelpunt staan, maar zoals fans uit het MonsterVerse weten zijn er nog veel meer titanen te ontdekken. Zo zagen kijkers tijdens de seizoensfinale een duidelijke hint dat de titaan Kong zal verschijnen in seizoen twee. Black vertelt over het volgende hoofdstuk:

“Ik denk dat onze vrienden van Apple hier zijn, dus ik weet niet wat ik mag zeggen. Maar het wordt groot. Het wordt geweldig. We zijn echt enthousiast en zo blij dat we de kans hebben om terug te komen en dit verhaal verder te vertellen. Ik denk dat als je de seizoensfinale hebt gezien, dat je weet wat de teaser is."

Acteurs hopen op meer schermtijd


Actrices Anna Sawai en Kiersey Clemons, die in de serie respectievelijk Cate Randa en May spelen, hopen dat ze meer schermtijd krijgen en dat hun personages zich in de serie verder ontwikkelen, ten opzichte van hun zoekende rol in het eerste seizoen.De productie moet nog beginnen, dus het gaat nog even duren voor het tweede seizoen verschijnt. Kijk tot die tijd alle afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Monarch: Legacy of Monsters? Een prima uitbreiding op het MonsterVerse?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen