search
SerieTotaal tipt: 4 verborgen topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog moet zien
Series / Nieuws

SerieTotaal tipt: 4 verborgen topseries op Netflix die je waarschijnlijk nog moet zien

Als je even niet weet wat je moet kijken, hebben wij vier aanraders voor je geselecteerd.

Netflix betrad op 11 september 2013 de Nederlandse markt en sindsdien is hun catalogus gegroeid tot grote hoogte. Te midden van deze lading aan topseries zijn verborgen juweeltjes die vaak over het hoofd worden gezien. We hebben vier van deze series voor je uitgelicht. Zijn deze iets voor jou?

BloodlineVan deze spannende serie zijn maar liefst drie seizoenen te streamen op Netflix. Het publiek waardeert de serie, getuige de prima score van 74% op Rotten Tomatoes.

Wanneer een in ongenade gevallen zoon in Bloodline duistere familiegeheimen uit het verleden dreigt te onthullen, wordt de loyaliteit van zijn broers en zussen op de proef gesteld.1899Deze mysterieuze serie van de makers van Dark werd door veel mensen geliefd, zo krijgt het een hele goede 77% op Rotten Tomatoes, maar er werd blijkbaar niet genoeg naar gekeken om de serie te verlengen voor een tweede seizoen. Kijk alle afleveringen van het eerste, en enige seizoen op Netflix.

Een schip dat maanden eerder verdween, blijkt rond te dobberen op de Atlantische Oceaan met slechts één passagier aan boord. Maar de werkelijkheid is niet wat ze lijkt. Ontdek het in 1899Top of the LakeDeze Australisch/Nieuw-Zeelandse serie heeft een flinke lijst aan bekende sterren in de cast en is volledig te bekijken op Netflix. Op de Tomatometer krijgt de serie een hele goede score van 83%.

Rechercheur Robin Griffin doet in Top of the Lake onderzoek naar de zelfmoordpoging van een jong meisje in Nieuw-Zeeland en de moord op een vrouw die gevonden werd op Bondi Beach in Sydney.Red RoseDe lijst wordt afgesloten met deze serie die op Rotten Tomatoes de perfecte score van 100% krijgt, maar merkwaardig genoeg door het publiek aanzienlijk minder gewaardeerd wordt. Bepaal zelf wat jij er van vindt door alle afleveringen te streamen op Netflix.

In de duistere dramaserie Red Rose krijgt de zomervakantie een dodelijke wending voor een groep tieners nadat ze een mysterieuze app hebben gedownload.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je moet kiezen, welke serie kijk je dan: Bloodline of 1899?

 • Bloodline

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • 1899

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen