search
Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-serie 'Supacell'
Series / Specials

Dit moet je weten over de nieuwe Netflix-serie 'Supacell'

De Britse serie 'Supacell' is vanaf deze week te bekijken op Netflix.

Netflix komt zeer binnenkort met een nieuwe superheldenserie. In dit artikel lees je het antwoord op 5 vragen die je waarschijnlijk hebt over Supacell.

Waar gaat Supacell over?


Supacell speelt zich af in Zuid-Londen, waar een groep gewone mensen opeens superkrachten ontwikkelt. Er lijkt niets te zijn dat hen allemaal met elkaar verbindt, behalve het feit dat ze allemaal een zwarte huidskleur hebben.

Allemaal moeten ze om zien te gaan met de impact die deze grote verandering heeft op hun dagelijkse leven. Er is echter één man die alles op alles zet om hen allemaal bij elkaar te brengen. Dit doet hij om zijn eigen geliefden te beschermen. Hierbij moet hij wel de agenten ontwijken die hun krachten ontdekt hebben…

Welke acteurs spelen er in de serie?


In de serie zijn een paar bekende Britse acteurs te zien. Tosin Cole (Doctor Who) speelt de rol van Michael, Adelayo Adedayo (The Responder) die van Dionne, Yasmin Monet Prince (Boxing Day) die van Veronica, Eddie Marsan (Sherlock Holmes) die van Ray en Michael Salami (Sumotherhood) die van Gabriel.

Wie is de maker van de serie?


De maker van de serie is de Britse regisseur en scenarioschrijver Rapman. Naast zijn werk in de filmwereld is hij ook rapper en record producer. Hij staat bekend om zijn weergave van sociale thema's in zijn werk.Hoeveel afleveringen zijn er?


Het eerste seizoen van Supacell bestaat uit 6 afleveringen.

Voor wie is deze serie een aanrader?


Als je fan bent van series over superhelden en superkrachten is Supacell uiteraard een aanrader. Daarnaast valt de serie binnen het genre drama en worden er sociale kwesties behandeld. Bovendien heeft de serie thrillerelementen, dus als die combinatie je aanspreekt mag je deze niet gemist hebben.

Supacell is vanaf donderdag 27 juni te zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Supacell: maakt de trailer jou nieuwsgierig?

 • Jazeker

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, eigenlijk niet

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen