search
Ben je dol op 'The Boys'? Vergeet deze twee spin-offs dan niet te kijken
Series / Featured

Ben je dol op 'The Boys'? Vergeet deze twee spin-offs dan niet te kijken

Ontdek deze twee spannende spin-offs uit de wereld van The Boys.

Al sinds 2019 is de Amerikaanse superheldenserie The Boys uiterst populair onder kijkers. Fans kunnen geen genoeg krijgen van de spannende avonturen, maar dat hoeft ook helemaal niet. Met deze twee spin-offs kun je nog veel meer genieten van The Boys.

In de verhaalwereld van The Boys zijn superhelden zeer bekend. Zij werken voor Vought International en maken de wereld een veiligere plek. Helaas voelen ze zich ook verheven boven de normale mens.

Gen V


In 2023 is de spin-off Gen V uitgekomen. Deze serie is gemaakt door Craig Rosberg, Evan Goldberg en de ontwikkelaar van The Boys, Eric Kripke. De serie speelt zich in dezelfde verhaalwereld af, maar richt zich op andere personages.

Gen V zet namelijk de jonge supes centraal. Zij studeren aan de Godolkin University School of Crimefighting, waar zij leren om echte superhelden te worden. Marie (Jaz Sinclair) komt er echter al snel achter dat de school een geheimzinnige samenwerking heeft met Vought.The Boys Presents: Diabolical


In 2022 kwam de geanimeerde serie The Boys Presents: Diabolical uit. De serie is gebaseerd op de gelijknamige strip van Garth Ennis en Darick Robertson. Net als bij Gen V zijn Eric Kripke, Seth Rogen en Evan Goldberg de makers.

Diabolical bestaat uit acht afleveringen die ieder een eigen verhaal vertellen. Zo focust de pilot op een onhandige labassistent, Simon, terwijl er in de andere afleveringen andere personages centraal staan.Prime Video


Zowel Gen V als The Boys Presents: Diabolical zijn te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welk cijfer geef jij Gen V?

 • Een 8 of hoger

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Lager dan een 8

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen