search
Klaar met 'Outlander'? Dan moet je ook deze prima serie snel gaan kijken
Series / Featured

Klaar met 'Outlander'? Dan moet je ook deze prima serie snel gaan kijken

Deze serie is perfect voor fans van Outlander: geschiedenis, drama en mysterie.

Ben je een toegewijde fan van de populaire serie Outlander? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk de hele serie al (minstens) één keer gekeken. In dit artikel geven we een kijktip voor als je een keer iets anders wil kijken dan Outlander, maar wel iets vergelijkbaars zoekt.

De Brits-Amerikaanse serie Outlander is gebaseerd op de boeken van Diana Gabaldon en vertelt het verhaal van Claire Randall en haar man, Frank. Claire werkte als verpleegster in de Tweede Wereldoorlog en Frank is een historicus. Samen reizen ze af naar Schotland om zo onderzoek te doen naar de familie van Frank.

Domina


Heb je genoten van de avonturen van Claire en Frank? Dan is Domina de perfecte aanrader voor jou. De serie is in 2021 in première gegaan en bestaat uit twee seizoenen van ieder acht afleveringen, waardoor Domina perfect is om te binge-watchen.

Simon Burke, vooral bekend van The Irishman (uit 1978) en The Devil's Playground, heeft de serie zowel bedacht als geschreven. Hij werkte samen met regisseurs David Evans, Claire McCarthy en Debs Paterson.

Het plot


Domina volgt Livia Drusilla, de machtigste keizerin van Rome. De serie laat haar jeugd zien en hoe de moord op Julius Caesar haar beïnvloed heeft en hoe ze uiteindelijk de vrouw van keizer Augustus is geworden.Op Rotten Tomatoes scoort Domina een fantastische score van 82%. Ook het publiek is enthousiast over de serie. Zij geven de serie een score van 80%.

Prime Video


Ben je nieuwsgierig geworden naar Domina? Stream de serie dan op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Domina al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen