search
Vergeten psychologische thriller met Morgan Freeman zet Netflix in vuur en vlam
Films / Netflix Kijktip

Vergeten psychologische thriller met Morgan Freeman zet Netflix in vuur en vlam

De film Kiss the Girls uit 1997 doet het nu goed op de streamingdienst.

Ben jij dol om zo af en toe een leuke jaren 90-film (opnieuw) te kijken? Je zit dan goed bij Netflix, aangezien de afgelopen weken heel wat grote films uit die succesvolle jaren online worden gezet. Nu weet Kiss the Girls met Morgan Freeman indruk te maken in de Netflix Top 10.

De film van regisseur Gary Fleder was een redelijk succes in 1997. De misdaadthriller wist namelijk een prima $60,5 miljoen op te halen. Naast Freeman zie je ook rollen van Ashley Judd en Cary Elwes.

Ontvangst


De film wordt door Netflix omschreven met woorden als psychologisch, spannend en mysterie. De critici waren overigens niet zo onder de indruk, gezien de 34 procent Tomatometer-score.

"Detective Alex Cross maakt zijn weinig veelbelovende filmdebuut in Kiss the Girls, een houterige thriller die weinig verrassingen laat zien," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes. Met een 62% Audience Score en een 6,6 op IMDb staat Kiss the Girls er bij het publiek een stuk beter op.

Nu te zien


Wil je Kiss the Girls graag (nog een keer) zien? Je vindt de misdaadthriller op Netflix.De synopsis: Een forensisch psycholoog werkt samen met een ontsnapt slachtoffer van ontvoering om een seriemoordenaar te vinden die sterke vrouwen wil ontvoeren en overheersen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kijk jij graag oudere films nog een keer?

 • Ja, ik ben dol om goede films nog een keer te kijken

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, 1 keer is genoeg

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen