search
'The Big Bang Theory' is de reden dat deze twee sterren uit elkaar zijn
Series / Nieuws

'The Big Bang Theory' is de reden dat deze twee sterren uit elkaar zijn

Kaley Cuoco en Johnny Galecki daten in werkelijkheid tijdens het filmen van The Big Bang Theory.

De beste relaties zijn te zien in films en series. Fans vragen zich soms ook af hoe acteurs deze scènes kunnen spelen zonder gevoelens te krijgen voor elkaar. Het eerlijke antwoord? Soms lukt dat niet en beginnen de twee acteurs ook in de werkelijkheid te daten.

Ook in de hitserie The Big Bang Theory ontstaan enkele relaties. Zo beginnen Sheldon en Amy te daten, komen Bernadette en Howard bij elkaar en vormen Penny en Leonard een koppel. Hoewel deze koppels in de serie een mooi einde hadden, was dat in werkelijkheid niet het geval.

Voor en achter de camera


Tijdens het filmen van The Big Bang Theory kregen Kaley Cuoco (Penny) en Johnny Galecki (Leonard) gevoelens voor elkaar en besloten ze om ook achter de camera te daten. Helaas was TBBT uiteindelijk ook de reden waarom hun relatie stukliep.

Er wordt vaak gezegd dat je je privéleven niet moet mengen met je werk en Cuoco en Galecki hebben dit ervaren. In een interview voor het boek The Big Bang Theory: The Definitive, Inside Story of the Epic Hit Series vertelt Galecki hoe de serie hun relatie heeft beïnvloed.

Professioneel blijven


Galecki vertelde: "Ik denk dat een van de dingen die een kloof tussen ons heeft veroorzaakt, mijn strikte privacybeleid was en dat Kaley heel, heel open was over haar leven. [...] Het was zeker niet omdat ik me schaamde voor haar of onze relatie, maar ik wilde [niet] afgeleid worden door de roddelbladen."Deze onenigheid over open zijn over hun leven en zichzelf beschermen van de media zorgde dus voor grote conflicten in hun relatie. Beide kanten van het verhaal zijn goed te begrijpen, maar uit elkaar gaan is nooit makkelijk. Zeker niet als je daarna professioneel moet blijven op set. Gelukkig ging dat de twee sterren goed af en eindigde de serie zonder groot drama achter de schermen.


HBO Max


De hitserie The Big Bang Theory is te streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Big Bang Theory: veroorzaakte de serie ook wel eens ruzie tussen jou en je patner?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen