search
Mogelijk live-action 'Star Wars'-serie op komst

Mogelijk live-action 'Star Wars'-serie op komst

George Lucas bedacht de serie jaren geleden al.

Jim Pedd

Er is lang nagedacht om een serie in het Star Wars-universum te maken. Het geheel werd bedacht door George Lucas en zou de titel Star Wars: Underworld moeten dragen. Toen Disney in 2012 Lucasfilm opkocht, werd het plan op de lange baan geschoven. Nu lijkt het erop dat de nieuwe bazen van Lucasfilm de serie toch willen maken.


Kathleen Kennedy vertelde het volgende erover: "Interessant genoeg, is dat een gebied waar we veel tijd in doorbrengen. We lezen het materiaal dat hij ontwikkelde en dat is iets wat we graag willen verkennen." Daarmee refereert ze naar opmerkingen van Lucas zelf. Die stelde in 2012 dat hij een serie had bedacht die zich af zou spelen tussen de twee trilogie├źn. Het geheel volgt premiejagers en uitschot op de planeet Coruscant. Lucas zou zelfs al tientallen scenario's hebben geschreven.

Toentertijd is er niets mee gedaan omdat het te duur zou zijn om de serie te maken. Nu de technologie er is, zou het zomaar kunnen dat de serie er komt. Toch zijn de woorden van Kennedy verre van een bevestiging, al weten we weer weld at Lucasfilm kijkt naar de mogelijkheden van een live-action serie.

Aanbevolen artikelen