search

Ons nieuws van donderdag 10 december 2015

Fox geeft Wayward Pines tweede seizoen
Series / Nieuws

Fox geeft Wayward Pines tweede seizoen

Een nieuwe inwoner maakt zijn intrede...

Fox heeft bekend gemaakt dat het haar serie Wayward Pines zal voorzien van een tweede seizoen. Het tweede seizoen zou beschikken over tien afleveringen en zou op de televisie te zien zijn in de zomer van 2016. In het tweede seizoen van Wayward Pines volgen we een nieuwe inwoner die het moeilijk heeft in het midden van wat Fox "a serious rebellion " noemt. De inwoners van de stad zijn immers een gevecht aangegaan die betrekking heeft tot hoe het best het menselijk ras te beschermen. Opvallend nieuws is wel dat Chad Hodge, de executive producer van het eerste seizoen niet terug komt voor het tweede deel.

De serie Waywand Pines is gebaseerd op de gelijknamige bestseller. In het eerste seizoen was Matt Dillon te zien als een Secret Service Agent die wakker werd in een klein dorp genaamd Wayward Pines. Hij bevond zich daar na een tragisch ongeval waarna de ene schokkende waarheid na de andere wordt bekend gemaakt. Zo komt hij al snel niet alleen enkele duistere geheimen te weten over het dorp zelf, maar ook over de mensen die er in wonen.

Kijk jij ook al uit naar het tweede seizoen van Wayward Pines?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Mogelijk live-action 'Star Wars'-serie op komst
Series / Nieuws

Mogelijk live-action 'Star Wars'-serie op komst

George Lucas bedacht de serie jaren geleden al.

Er is lang nagedacht om een serie in het Star Wars-universum te maken. Het geheel werd bedacht door George Lucas en zou de titel Star Wars: Underworld moeten dragen. Toen Disney in 2012 Lucasfilm opkocht, werd het plan op de lange baan geschoven. Nu lijkt het erop dat de nieuwe bazen van Lucasfilm de serie toch willen maken.

Kathleen Kennedy vertelde het volgende erover: "Interessant genoeg, is dat een gebied waar we veel tijd in doorbrengen. We lezen het materiaal dat hij ontwikkelde en dat is iets wat we graag willen verkennen." Daarmee refereert ze naar opmerkingen van Lucas zelf. Die stelde in 2012 dat hij een serie had bedacht die zich af zou spelen tussen de twee trilogieën. Het geheel volgt premiejagers en uitschot op de planeet Coruscant. Lucas zou zelfs al tientallen scenario's hebben geschreven.

Toentertijd is er niets mee gedaan omdat het te duur zou zijn om de serie te maken. Nu de technologie er is, zou het zomaar kunnen dat de serie er komt. Toch zijn de woorden van Kennedy verre van een bevestiging, al weten we weer weld at Lucasfilm kijkt naar de mogelijkheden van een live-action serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe seizoenen voor 'Homeland' en 'The Affair'
Series / Nieuws

Nieuwe seizoenen voor 'Homeland' en 'The Affair'

De series krijgen een zesde en een derde seizoen.

Showtime geeft series Homeland en The Affair nieuwe seizoenen. Beide spionageseries zijn nu officieel vernieuwd voor respectievelijk een zesde en een derde seizoen. De series keren beiden terug in 2016, vermoedelijk tegen het einde van het jaar.

Zowel Homeland als The Affair hebben nog twee afleveringen te gaan dit seizoen. The Affair krijgt een extra lange finale op 20 december, waarin onthuld moet worden wie Scotty Lockhart vermoord heeft. Wat Homeland betreft is het de vraag of Carrie erin gaat slagen om de Russische mol te onthullen.

Of Homeland ook in zijn zesde seizoen in Berlijn zit, of niet, is de vraag. Vermoedelijk zal de serie naar een ander land of in elk geval een andere grote stad verhuizen, want dat is nu al drie seizoenen op rij gebeurt. The Affair zal in het derde seizoen een nieuwe invalshoek krijgen verwachten we, want de flashbacks en flashforwards hebben elkaar bijna ingehaald.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Sopranos acteur Robert Loggia overleden
Series / Nieuws

Sopranos acteur Robert Loggia overleden

De voormalige gangster uit The Sopranos werd 85 jaar.

De film- en televisiewereld verliest opnieuw een veteraan. De acteur Robert Loggia die onder meer bekendheid verwierf als de man achter de drugsbaas Frank Lopez (Scarface) is op 85-jarige leeftijd overleden. De man vocht de voorbije 5 jaar al tegen Alzheimer.

Op het grote scherm was Loggia te zien in projecten als An Officer and a Gentleman evenals in Independence Day en Big. Zijn rol in diens laatste film zou hij niet snel vergeten, want iedereen herinnert zich ongetwijfeld nog de scene met de grote piano met Tom Hanks. In 1989 ontving Loggia een nominatie voor een Emmy omwille van z'n optreden in Mancuso FBI. In 2000 ontving hij een nieuwe nominatie voor z'n gastrol in Malcolm in the Middle. Uiteraard zullen veel fans hem ook vooral herinneren door de rol die hij speelde als de gangster Michele "Feech" La Manna in de HBO serie The Sopranos.

Eén ding staat in ieder geval vast, Loggia heeft er een zeer mooie carrière in de film business opzitten.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.