Derde en laatste seizoen voor HBO's 'The Leftovers'

Derde en laatste seizoen voor The Leftovers

Het verhaal rond de Rapture komt tot een eind.

Jim Pedd, 11 december 2015 om 10:28

HBO’s The Leftovers krijgt een derde en laatste seizoen. De serie wordt goed ontvangen door critici en ook prima bekeken en om die reden heeft de zender besloten tot een verlenging. ”Het is met groot enthousiasme dat we Damon Lindelof, Tom Perrotta en de uitzonderlijke talenten achter ‘The Leftovers’ terug vragen voor een derde en laatste seizoen,” vertelde HBO’s President of Programming, Michael Lombargo.
”Deze serie is een van de meest onderscheidende HBO-series en we zijn bijzonder trots op zijn niet uitgedaagde originaliteit, iets waar het zijn gepassioneerde fans aan te danken heeft. We bewonderen en steunen Damons artistieke visie helemaal en respecteren zijn beslissing om de serie volgend seizoen tot een einde te brengen.”

Daarover had Lindelof zelf het volgende nog te vertellen. ”Ik had nooit, nooit verwacht dit niveau van creatieve steun en vertrouwen te krijgen als ik de afgelopen twee seizoenen van HBO gekregen heb. Tom, ikzelf en ons fantastische team van schrijvers en producenten steken veel tijd in het ontwerpen van die seizoenen alsof het boeken zijn, met een begin, midden en einde. En toen we ons vorige seizoen af hadden, werd het helder dat de serie als geheel hetzelfde model volgt. Met een begin, midden en een eind. Voor ons als verhalenvertellers is het spannend om ‘The Leftovers’ een definitief einde te geven. En daarmee bedoelen we ‘bijzonder ambigu, maar hopelijk mega-emotioneel’, zoals alles wat aan deze serie gekoppeld is lijkt te zijn.” Uiteraard bedankte hij ook de fans voor hun steun.

Lees meer over: the leftovers, hbo, damon lindelof, tom perrotta, michael lombardo, einde, rapture

Informatie over de serie: The Leftovers

Populair nieuws