Uitslag poll: 'Jessica Jones' erg goed ontvangen

Jessica Jones erg goed ontvangen

Bijna niemand vond de tweede Marvel/Netflix-serie slecht.

Jim Pedd, 11 december 2015 om 13:15

Sinds 20 november kan Jessica Jones in z’n geheel gekeken worden op Netflix. De verwachtingen waren bijzonder hoog voor de serie, vooral na de hoge standaard die door Daredevil gezet is. Maar liefst 40% van de mensen die stemden in de poll die we rond de serie lanceerden, noemt het eerste seizoen ”erg goed”. Daarnaast is er nog 33% dat de show gewoon ”goed” noemt en 18% vindt hem vermakelijk. Slechts drie procent van de mensen die de poll invulden was niet positief over de serie.
De strekking van de reacties is helder. Greaterfool noemt het een erg goede serie en geeft ‘m een 8.5/10. ” Toffe serie” schrijft hij kortweg. Als aanvulling vertelt Ridjieddo dat de series veel dingen goed doen die in de films niet helemaal lukken. ”De series [hebben] weer het voordeel dat ze meer dan 10 uur hebben aan speeltijd om alles goed uit te werken.”

Hieronder de volledige uitslag.
Erg goed! 40%
Goed! 33%
Vermakelijk, meer niet. 18%
Niet heel interessant. 7%
Ronduit slecht. 3%

Lees meer over: poll, jessica jones, marvel, netflix, krysten ritter, mike colter, david tennant, carrie anne moss, rachael taylor, eka darville, erin moriarty, uitslag poll

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws