search
Trailer & eerste aflevering 'Marokkaan Geeft Rijles' seizoen 3
Series / Trailer

Trailer & eerste aflevering 'Marokkaan Geeft Rijles' seizoen 3

Nieuwe gekkigheid in populaire YouTube-serie.



Hierboven zie je de trailer van de YouTube-serie Marokkaan Geeft Rijles. Het derde seizoen ging gisteren van start met de aflevering 'Inbraak CBR!'

In de online serie maken we opnieuw kennis met rijinstructeur Mo (Mertabi) en zijn vuurtorenrode waggie, gepimpt met roestvlekken en deuken. Mo helpt beginnende bestuurders om meer ervaring te krijgen achter het stuur.

Per aflevering stemmen circa 1,2 miljoen liefhebbers af op het YouTube-kanaal van Mert Ugurdiken (Mertabi), die de afleveringen zelf schrijft en regisseert. Mert over de serie en het succes:

"Marokkaan Geeft Rijles is een van de grootste YouTube producties die er gemaakt wordt in Nederland. Ik ben daarom ook iedere keer extra blij om te zien hoe de serie leeft onder mijn fans en gewaardeerd wordt door de experts in de industrie (vakcollega's maybe). Seizoen 3 wordt nóg meer mij. Deze keer kon ik dankzij het team ook de regie geheel doen naast het schrijven en acteren. Voor de diehard fans is er nu ook Marokkaan Geeft Rijles-merchandise beschikbaar in mijn webshop."

Marokkaan Geeft Rijles werd eerder dit jaar verkozen tot winnaar van de televisie prijs De TV-Beelden in de categorie 'Best made for web'. Hieronder de volledige eerste aflevering!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen