search
De sexy vrouwen uit Entourage
Series / Nieuws

De sexy vrouwen uit Entourage

Deze week is in Amerika het zevende seizoen van de serie Entourage begonnen. In de serie leven acteur Vincent Chase en zijn 'Entourage' in de droomwereld van veel mannen, veel geld, mooie auto's, grote huizen en natuurlijk de aller mooiste vrouwen om hun heen.

Deze week is in Amerika het zevende seizoen van de serie Entourage begonnen. In de serie leven acteur Vincent Chase en zijn 'Entourage' in de droomwereld van veel mannen, veel geld, mooie auto's, grote huizen en natuurlijk de aller mooiste vrouwen om zich heen. In de afgelopen seizoenen zijn er al vele bekende en minder bekende actrices te zien geweest in de serie (veelal in bed bij Vincent ...). Naar aanleiding van het nieuwe seizoen een overzicht van de vele vrouwen uit de serie!


Emmanuelle Chriqui
Emmanuelle Chriqui speelt Sloan, vanaf het 2e seizoen een vast persoon in de serie, knipperlicht relatie met Eric. In seizoen 6 lijken de twee eindelijk echt voor elkaar gekozen te hebben:

Malin Akerman
Elke man herinnert zich nog wel de aflevering waarin Sloan aan Eric voorstelt om een triootje te doen met haar vriendin, niemand minder dan de prachtige blonde Malin Akerman:

Samaire Armstrong
De in Japan geboren maar volledig Amerikaanse Samaire Armstrong is te zien in de eerste twee seizoenen van Entourage als Emily, de assistente van Ari Gold. Ze krijgt een relatie met Eric.

Jessica Alba
Jessica Alba is een vriendin van de show, al meerdere keren als zichzelf gezien geweest:

Michelle Lombardo
De vriendin van Billy Walsh in seizoen 4, meer genieten van Michelle Lombardo doe je ook in de serie Californication waarin ze het hippie meisje speelt.

Leighton Meester
Leighton Meester is natuurlijk bekend van Gossip Girl, maar hiervoor was ze te zien in een bijrol in de serie. Ze speelt de rol van Justine Chapin, een populair zangeresje (a la Britney Spears), het verhaal gaat dat ze maagd is en wil blijven, de jongens denken daar natuurlijk anders over ...

Carla Gugino
Concurent zakenwaarnemer van Ari, wordt uiteindelijk een tijdje de zaakwaarnemer van Vincent en krijgt ook een relatie met hem.

Anna Faris
Eric bots met zijn auto tegen die van Anna Faris aan, hij wordt uiteindelijk haar manager en moet met haar prive problemen (vriendje) om lerengaan.

Monica Keena
Monica Keena speelt Kristen, de ex van Eric. Ze is te zien in de eerste twee seizoenen:

Constance Zimmer
Dana Gorden werkt voor een grote filmstudie, door een gezamelijk verleden weet Ari vaak informatie van haar los te krijgen. In de serie niet in spannende pakjes te zien, helaas zo zie je hieronder:

Lauren London
Lauren London speelt Kelly, de dochter van Rufu's:

Mandy Moore
Mandy Moore is de tegenspeelster van Vincent in Aquaman, en Vincent wordt ondersteboven verliefd op haar.

Beau Garrett
Vriendinnetje van Vince in seizoen 1, veganist en hippie:

Nadine Velazquez
Nadine Velazquez is hierna jaren lang te zien geweest in My Name is Earl, maar hiervoor speelde ze al Janeen, een van de scharrels van Vincent Chase.

Holly Valance
Kort te zien geweest in seizoen 2 als Perfect 10 model en in bed met Eric, lucky him!

Bai Ling
Ook Bai Ling speelde maar een kort rolletje in Entourage maar maakte wel veel indruk als de erg flexibele Marshal Arts instructrice!

Sofia Vergara
Momenteel schittert de prachtige Colombiaanse Sofia Vergara in de serie Modern Family, in het 4e seizoen was ze tijdens de opnames van Medelin te zien:

Sophie Monk
Ook Sophie Monk was te zien als een van de scharrels van Vince:

Jamie-Lynn Sigler
De sopranos dochter Jamie-Lynn Sigler was het hele 5e seizoen te zien als het vriendinnetje van Turtle.

Alexis Dziena
Ashley het vriendinnetje van Eric in seizoen 6.

Het ergste is dat deze lijst van prachtige sexy actrices nog lang niet compleet is en dat er in seizoen 7 hoogstwaarschijnlijk weer een hoop bijkomen, lucy basterds!
In hele korte rolletjes als zichzelf zijn ook nog Scarlett Johanson, Amanda Peet, de Playboy vrouwen van Hugh Hefner, Sarah Silverman, Jaime Pressly, Brooke Shields, Vanessa Angel en vele bekende pornosterren te zien.

seizoen 7 Entourage
Seizoen 7 van Entourage begint gelijk weer goed, in de eerste aflevering zien we Dania Ramirez (bekend uit Heroes), ze speelt Alexis een werkneemster van Turtle's nieuwe bedrijf:

Wie vind jij de meest sexy actrice die een rol heeft gespeeld in Entourage? Laat het hier weten!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen