Nieuwe Series Amerika Zomer 2010

De 'grote' series maken momenteel in Amerika een zomerstop door, een ideaal moment voor de vele tv zenders in Amerika met een aantal nieuwe tv series op de buis te komen.

Serietotaal, 16-07-2010 15:39

De 'grote' series maken momenteel in Amerika een zomerstop door, een ideaal moment voor de vele tv zenders in Amerika met een aantal nieuwe tv series op de buis te komen. Hier vind je een overzicht van de nieuwe shows die je kan verwachten. In Nederland zullen deze series waarschijnlijk niet binnen afzienbare tijd te zien zijn, pas wanneer een serie een groot succes is in Amerika zal een Nederlandse tv zender de serie aanschaffen. Het overzicht:
Pretty Little Liars
De serie waar in Amerika veel van verwacht wordt! Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks volgen we 4 jongen meiden, allemaal met grote geheimen. Deze geheimen lijken echter onthuld te gaan worden door een mysterieus persoon die zichzelf 'A' noemt, zou het hun vermiste vriendinnetje Alison zijn ...?

Covert Affairs
Weer een filmactrice die de overstap maakt naar een tv serie, in dit geval Piper Perabo, ze speelt in Covert Affairs een jonge CIA agente die (op afstand) wordt bijgestaan door een blinde partner. 13 Juli is de serie gestart in Amerika, meer weten? Kijk hier voor de trailer van Covert Affairs.

The Big C
Nog een nieuwe serie waar een bekende actrice van stal is gehaald, Laura Linney (o.a. van de The Truman Show). De 'grote C' uit de titel van de serie staat voor "Cancer", hiermee wordt Linney geconfronteerd. Op dit moment besluit ze dat het tijd is om haar saaie leventje op te geven en meer plezier in haar leven te hebben om de donkere tijden te kunnen overleven. 16 augustus is de eerste aflevering op tv. Meer informatie over The Big C en de trailer kun je hier lezen.

Melissa & Joey
Een nieuwe comedy serie voor Melissa Joan Hart voornamelijk bekend van Sabrina, the Teenage Witch. Ze neemt haar neefje en nichtje in huis en huurt haar man die net werkloos is geworden in om de mannelijk nanny te zijn (de 'manny'). De serie wordt in Amerika uitgezonden op ABC Family vanaf 17 Augustus. Meer informatie over Mellissa & Joey en de trailer lees je hier.

The Hard Times Of RJ Berger
Nieuwe serie van MTV over de nerd RJ Berger, de meisjes op school moeten niks van hem hebben, tot het moment dat publiekelijk zijn broek naar beneden wordt getrokken en blijkt dat hij bijzonder groot geschapen is, zijn leven verandert volkomen.

Persons Unknown
7 personen zijn op mysterieuze wijze in een verlaten dorpje terecht gekomen, elke stap die ze zetten wordt gemonitoard. Ze hebben geen idee waar ze zijn en hoe ze hier zijn gekomen, ze weten alleen dat ze zullen moeten samen werken om te ontsnappen"

Hot In Cleveland
3 oud hollywoodsterren komen per ongeluk terecht in Cleveland, wat ze hier vinden is een totaal andere instelling dan ze gewend zijn in LA. Niemand vindt het belangrijk hoe je eruit ziet, wat voor kleren je aan hebt, hoe dik je bent" Ze besluiten een huis te huren bij Betty White.

The Gates
Natuurlijk wordt er ook nu weer een nieuwe vampieren serie gelanceerd. De familie Monohan verhuist naar een rustig dorpje, maar al snel blijkt dat het hier helemaal niet zo rustig is.
De trailer van The Gates kun je hier zien.

Scoundrels
De West familie is geen doorsnee familie, ze verdienen hun kost met criminele activiteiten, dit gaat goed totdat de vader voor 5 jaar gevangenis straf wordt veroordeeld. Moeder Cheryl besluit dat het tijd is voor verandering, ze gaan vanaf nu op een legale manier hun geld verdienen. Zoals te verwachten gaat dit niet altijd even makkelijk"

Haven
Een nieuwe mysterieuze serie gebaseerd op een van de boeken van Stephen King.

Verder zijn er nog 100 Questions een sitcom die al is stopgezet na 6 afleveringen, The Good Guys een buddy cop serie met in de hoofdrol Colin Hanks, Rookie Blue is een nieuwe politieserie, net als Memphis beat waarin we Jason Lee als politieagent zien en tevens start de mysterieuze serie Rubicon.

Lees meer over: features, covert affairs, pretty little liars, scoundrels, the gates, persons unknown, hot in cleveland, haven, mellisa and joey, the big c, the good guys, the hard times of rj berger

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in