search
Teaserposter HBO's 'Westworld'
Series / Nieuws

Teaserposter HBO's 'Westworld'

Vergeet alles wat je weet over het Wilde Westen...

Het is weer een tijd geleden dat er iets bekend is gemaakt over HBO-serie Westworld. Nu 2016 er aan zit te komen, is er een poster vrijgegeven voor de serie. De poster toont niet heel veel, op een zwarte hoed en een ouderwets pistool na. De Portugese tekst luidt ruwweg vertaald: "Verwijder alles wat je weet over het Wilde Westen."


De serie wordt een "duistere reis over de oorsprong van kunstmatige intelligentie en de toekomst van de zonde." Het scenario van de pilot is door Jonathan Nolan en Lisa Joy geschreven. Zij produceren de serie samen met J.J. Abrams, Jerry Weintraub and Bryan Burk. Hoofdrollen zijn er onder meer voor Anthony Hopkins, Evan Rachel Wood, Ed Harris en James Marsden.

Westworld speelt zich af in een vakantiepark waar de gasten betalen om een tijdsperiode mee te maken. De boel wordt tot leven gebracht door robots die in het park werken, maar als zij doordraaien en de mensen in het park beginnen te vermoorden, wordt de situatie gevaarlijk. De serie zal in 2016 in première gaan.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen