search
Netflix geeft synopsis 'Lemony Snicket'-serie vrij
Series / Nieuws

Netflix geeft synopsis 'Lemony Snicket'-serie vrij

En er is een casting call.

Netflix is hard op zoek naar hoofdrolspelers voor zijn A Series of Unfortunate Events-serie. Daarvoor zijn niet alleen een officiële synopsis vrijgegeven, maar ook omschrijvingen van Violet en Klaus, de twee hoofdpersonen die gezocht worden. De rollen werden oorspronkelijk in de film uit 2004 gespeeld door Emily Browning en Liam Aiken, maar zij worden uiteraard vervangen.


A Series of Unfortunate Events is het verhaal van weeskinderen Violet, Klaus en Sunny Baudelaire, en de invloed van Graaf Olaf, terwijl ze uitdagingen en ongelukken moeten overkomen. Daarbij probeert hun gemene oom hun rijkdom te stelen, terwijl zijzelf op zoek zijn naar het geheim achter de dood van hun ouders.[/i]

Van de boeken zijn meer dan 65 miljoen exemplaren verkocht. De serie wordt geproduceerd door Barry Sonnenfeld, die ook een aantal afleveringen regisseert. Hieronder de omschrijvingen van Klaus en Violet.

Violet "“ Vrouw, 11-14 jaar oud. Een jonge, niet te volwassen 14-jarige. Ze is zelfverzekerd, kan veel en slimmer dan je zou verwachten van haar leeftijd. Ze helpt haar broer en zus met het oplossen van problemen, en kan dat door haar vaardigheden als uitvinder. Ze is de oudste en een natuurlijk leider in de groep.

Klaus "“ Man, 10-13 jaar oud. Hij is het middelste kind in de familie. Hij is erg slim en een fervent lezer. Hij houdt van boeken. Hij is charmant.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen