search

Ons nieuws van dinsdag 15 december 2015

Richard Rankin scoort belangrijke rol in Starz-serie 'Outlander'
Series / Nieuws

Richard Rankin scoort belangrijke rol in Starz-serie 'Outlander'

Hij zal de volwassen versie spelen van Reverend Wakefields geadopteerde zoon.

De Schotse acteur Richard Rankin (Burnt, The Crimson Field heeft een belangrijke rol gescoord in het tweede seizoen van de Starz-dramaserie Outlander. Hij zal de rol spelen van Roger Wakefield, de volwassen versie van de geadopteerde zoon van Reverend Wakefield, die we in het eerste seizoen al leerde kennen. Roger is nu een professor aan Oxford en heeft grote interesse in de geschiedenis en alle geheimen die deze met zich meebrengt.

In het nieuwe seizoen zien we hoe Claire en Jamie arriveren in Frankrijk en hoe dan ook de troepen van prins Charles Stuart willen infiltreren. Roger speelt een belangrijke rol in het leven van Claire (Caitriona Balfe) en Jamie Fraser (Sam Heughan), en is het enige personage dat afgezien van de twee hoofdpersonages een rol speelde in alle delen van Diana Gabaldons boekenreeks.

Starz zal het nieuwe seizoen van Outlander het komende voorjaar uitzenden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix geeft synopsis 'Lemony Snicket'-serie vrij
Series / Nieuws

Netflix geeft synopsis 'Lemony Snicket'-serie vrij

En er is een casting call.

Netflix is hard op zoek naar hoofdrolspelers voor zijn A Series of Unfortunate Events-serie. Daarvoor zijn niet alleen een officiële synopsis vrijgegeven, maar ook omschrijvingen van Violet en Klaus, de twee hoofdpersonen die gezocht worden. De rollen werden oorspronkelijk in de film uit 2004 gespeeld door Emily Browning en Liam Aiken, maar zij worden uiteraard vervangen.

A Series of Unfortunate Events is het verhaal van weeskinderen Violet, Klaus en Sunny Baudelaire, en de invloed van Graaf Olaf, terwijl ze uitdagingen en ongelukken moeten overkomen. Daarbij probeert hun gemene oom hun rijkdom te stelen, terwijl zijzelf op zoek zijn naar het geheim achter de dood van hun ouders.[/i]

Van de boeken zijn meer dan 65 miljoen exemplaren verkocht. De serie wordt geproduceerd door Barry Sonnenfeld, die ook een aantal afleveringen regisseert. Hieronder de omschrijvingen van Klaus en Violet.

Violet "“ Vrouw, 11-14 jaar oud. Een jonge, niet te volwassen 14-jarige. Ze is zelfverzekerd, kan veel en slimmer dan je zou verwachten van haar leeftijd. Ze helpt haar broer en zus met het oplossen van problemen, en kan dat door haar vaardigheden als uitvinder. Ze is de oudste en een natuurlijk leider in de groep.

Klaus "“ Man, 10-13 jaar oud. Hij is het middelste kind in de familie. Hij is erg slim en een fervent lezer. Hij houdt van boeken. Hij is charmant.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Xena'-reboot vindt scenarist
Series / Nieuws

'Xena'-reboot vindt scenarist

Het is alleen nog zoeken naar een actrice.

Er is weinig bekend over de aankomende reboot die NBC maakt van Xena. Waar Lucy Lawless oorspronkelijk de rol speelde, moet er nog een nieuwe krijgersprinses gevonden worden. Ondertussen heeft NBC alvast iemand gevonden om de pilot te schrijven. Javier Grillo-Marxuach, die meeschreef aan LOST, is aangetrokken om de pilot te schrijven en de serie mee te produceren.

Dat zal hij doen samen met Sam Raimi en Rob Tapert, het duo achter de oorspronkelijke serie. Op dit moment is het de bedoeling dat de nieuwe Xena een slimme superheldin wordt í  la Katniss Everdeen in de Hunger Games-franchise.

In het verleden vertelde NBC-studiohoofd Bob Greenblatt nog het volgende: "Ik denk dat niet een gewone voortzetting wordt, maar zover zijn we nog niet. Ik denk dat het een prachtig personage is en we moeten uitvogelen hoe we het terug kunnen brengen."

De oorspronkelijke serie liep van 1995 tot 2001. De reboot moet in 2016 op tv te zien zijn.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer 'The 100' seizoen 3
Series / Trailer

Trailer 'The 100' seizoen 3

In januari start het nieuwe seizoen!



The CW heeft een eerste (verlengde) trailer onthuld voor het derde seizoen van The 100. Het nieuwe seizoen zal volgende maand zijn debuut beleven.

In de beelden zien we hoe de 100 het moeten opnemen tegen nieuwe en bekende bedreigingen. Opnieuw komen vriendschappen en afspraken onder druk te staan als er meer overlevenden van de Ark aankomen om afwijkende meningen te zaaien. Ook komt de Ice Nation in het spel.

The 100 noteert een redelijke 7,9 op de IMDb en op Rotten Tomatoes kwam het eerste seizoen tot 72 procent. Seizoen 2 wist na acht recensies de volle 100 procent te behouden.

In het derde seizoen zien we namen als Eliza Taylor, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Alycia Debnam-Carey en Isaiah Washington. Vanaf 21 januari keert The 100 terug op The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  3. 3. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen