Derde seizoen 'Black Sails' krijgt premièredatum

Derde seizoen 'Black Sails'

Nieuwe seizoen van de STARZ- serie is vanaf 24 januari te zien op HBO.

Michelle Iwema, 16 december 2015 om 12:39

Het langverwachte derde seizoen van de STARZ-serie Black Sails zal op zondag 24 januari in première gaan. In het nieuwe seizoen hebben we ook een Nederlandse link, namelijk het gastoptreden van Waku Waku presentator Rob Fruithof. Hij zal te zien zijn als een Nederlandse piraat.
De serie gaat over de verhalen van kapitein Flint en zijn mannen. Het speelt zich af rond de personages uit Robert Louis Stevensons klassieker Treasure Island, maar dan twintig jaar voor de gebeurtenissen uit het boek. Het derde seizoen van Black Sails speelt zich direct na de vernietiging van Charles Town af. De wereld leeft in angst voor Kapitein Flint en John Silver probeert hem in het gareel te houden. Terwijl Eleanor Guthrie in Londen berecht wordt, proberen Jack Rackham en Charles Vane het bestaan van Nassau veilig te stellen.

Black Sails is vanaf 24 januari elke zondag om 22:00 uur bij HBO te zien. Afleveringen zijn ook beschikbaar via HBO GO en HBO On Demand.

Bron: HBO

Lees meer over: Black Sails, STARZ, HBO, nieuw op HBO, derde seizoen, Kapitein Flint, John Silver, Waku Waku, presentator, Rob Fruithof, gastrol

Informatie over de serie: Black Sails

Populair nieuws