search
Teaser trailer voor Stephen King-serie '11.22.63'
Series / Trailer

Teaser trailer voor Stephen King-serie '11.22.63'

Grootse miniserie met medewerking van namen als Stephen King, J.J. Abrams, James Franco en Kevin Macdonald.Enige tijd terug zagen we al een eerste teaser voor de mini-serie 11.22.63 en nu heeft zender Hulu een tweede teaser vrijgegeven. De mysteriethriller is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2011 van de bekende horrorauteur Stephen King.

In 11.22.63 volgen we Jake Epping. Hij is leraar Engels op een middelbare school en reist terug in de tijd om de moord op president John F. Kennedy te uit de geschiedenis boeken te halen. Zijn poging wordt echter bruut verstoord door Lee Harvey Oswald, een vrouw waarop hij verliefd raakt en het verleden zelf.

De achtdelige serie wordt geproduceerd door Star Wars: The Force Awakens-regisseur J.J. Abrams en de hoofdrol is voor acteur James Franco, bekend uit films als The Interview (2014) en Oz the Great and Powerful (2013). De regie van de eerste twee afleveringen was in handen van Oscarwinnaar Kevin Macdonald (The Last King of Scotland, State of Play, Black Sea). Vanaf 15 februari te zien op Hulu.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen