search
Premièredatum 'Vikings' seizoen 4 aangekondigd
Series / Nieuws

Premièredatum 'Vikings' seizoen 4 aangekondigd

Het wachten op nieuwe afleveringen is bijna voorbij!

Het vierde seizoen van History's populaire dramaserie Vikings wordt vanaf 18 februari uitgezonden door het netwerk. History heeft onlangs vier afleveringen toegevoegd aan de zestien oorspronkelijk bestelde afleveringen van het nieuwe seizoen. De eerste tien afleveringen worden vanaf 18 februari wekelijks uitgezonden, en de overige afleveringen volgen later in 2016.


Het derde seizoen eindigde met de spectaculaire strijd in Parijs, waarin Ragnar (hoofdrolspeler Travis Fimmel) maar net de overwinning wist te behalen en doodziek terugkeerde naar Kattegat. Nu er wordt gesproken over zijn mogelijke dood, wordt er al stiekem gesproken over degene die hem als koning zal opvolgen. Hieronder vallen o.a. zijn vrouw Queen Aslaug (Alyssa Sutherland) en zijn oudste zoon Bjorn (Alexander Ludwig). Ondertussen vecht Lagertha (Katheryn Winnick) nog steeds om de macht met haar rechterhand Kalf (Ben Robson), en verraadt Rollo (Clive Standen) zijn Viking-afkomst door in Frankia te blijven.

Vikings is de kritisch bejubelde serie van bedenker en schrijver Michael Hirst (Elizabeth. The Tudors) en is een familie-saga over de epische avonturen van de avonturiers in de vroege Middeleeuwen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen