Preview van 21 minuten voor 'The X-Files'

De sci-fi serie heropent eind volgende maand.

Bram de Groot, 29-12-2015 08:00


Over een maand start de revival van de serie The X-Files. Het nieuwe (tiende) seizoen, bestaande uit zes afleveringen, wordt in bovenstaande video "Re-Opened", geteast. En niet zomaar eventjes; de video duurt maar liefst 21 minuten.

Net als in de oorspronkelijke serie, uitgezonden tussen 1993 en 2002, spelen David Duchovny en Gillian Anderson de rollen van de speciale FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. Ook William B. Davis keert terug als de Cigarette Smoking Man, ook bekend als Cancer Man en C.G.B. Spender.

De titels van de afleveringen luiden als volgt: "My Struggle" (afl. 1), "Home Again" (afl. 2), "Mulder and Scully Meet the Were-Monster" (afl. 3), "Babylon" (afl. 4), "Founder's Mutation" (afl. 5) en "My Struggle II" (afl. 6).

De kortdurende revival start op 24 en 25 januari met de eerste twee episodes, op de zender FOX. De laatste aflevering van de miniserie wordt op 22 februari uitgezonden.

Bron: The X-Files

Lees meer over: The x files, 2016, Fox Mulder, Dana Scully, David Duchovny, Gillian Anderson, Annet Mahendru, Joel McHale, trailer, poster

Populair nieuws