search

Ons nieuws van dinsdag 29 december 2015

Volwassen Bran op foto 'Game of Thrones'
Series / Nieuws

Volwassen Bran op foto 'Game of Thrones'

Het is het eerste beeld sinds seizoen 4 van de jonge Stark-telg.

In het vijfde seizoen van HBO's Game of Thrones was er geen rol voor Bran Stark (Isaac Hempstead Wright). Het personage zou terugkeren in het zesde seizoen, iets wat we nu kunnen bevestigen middels onderstaande afbeelding. Die toont ons een volwassen Bran, precies zoals ons beloofd was door showrunners David Benioff en D.B. Weiss.

De laatste keer dat we Bran zagen was in seizoen vier, toen hij na een lange wandeltocht door het barre Noorden van Westeros aankwam bij de Three-Eyed Crow. Die bleek in werkelijkheid een man te zijn, met dezelfde gaven als Bran. In het seizoen van zijn afwezigheid zou hij geleerd hebben die vaardigheden te beheersen. Toch is er nog wel een rol voor de Crow: Max von Sydow neemt de rol over dit seizoen.

Verder weten we nog niet precies wat er gaat gebeuren met Bran. De serie heeft op dat vlak de boeken van schrijver George R.R. Martin bijgehaald en gaat dus onverkend terrein in.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe trailer DC-serie 'Legends of Tomorrow'
Series / Trailer

Nieuwe trailer DC-serie 'Legends of Tomorrow'

The CW zendt de eerste aflevering van de superheldenserie uit op 21 januari 2016.



The CW heeft vandaag een gloednieuwe trailer van superheldenserie Legends of Tomorrow, een spinoff van The Flash en Arrow, vrijgegeven. De trailer kun je zoals altijd hierboven bekijken.

Wanneer helden alleen niet genoeg zijn, heeft de wereld legendes nodig. Nu hij de toekomst heeft gezien, is het de taak van tijdreiziger Rip Hunter om een groep van helden en schurken samen te stellen, die een haast niet te stoppen vijand moeten tegenhouden, die onze wereld om zeep wil helpen. Zal het deze groep van buitenstaanders lukken om deze enorme bedreiging een halt toe te roepen?

In DC's Legends of Tomorrow worden de hoofdrollen gespeeld door Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Ciarra Renee, Franz Drameh, Dominic Purcell en Wentworth Miller. De serie is gebaseerd op personages uit de strips van DC en is een nieuwe productie van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television. Greg Berlanti fungeert als uitvoerend producent van de ambitieuze serie.

De eerste aflevering van Legends of Tomorrow zal op 21 januari 2016 worden uitgezonden door The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schrijver eerste 'Star Trek'-aflevering overleden
Series / Nieuws

Schrijver eerste 'Star Trek'-aflevering overleden

George Clayton Johnson werd 86 jaar oud.

Scenarist George Clayton Johnson is op 86-jarige leeftijd overleden. Clayton Johnson is bekend om het schrijven van de eerste aflevering van Star Trek. De serie werd dankzij zijn pilot scenario een succes en leeft nu, na vijftig jaar, nog altijd. Een behoorlijke prestatie dus van de scenarist. De aflevering die hij schreef werd in 1966 uitgezonden en heet The Man Trap. Personages als James T. Kirk en Mr. Spock beleefden hierin hun première.

Daarna schreef Clayton Johnson ook voor andere series scenario's. Denk daarbij maar aan The Twilight Zone. Ook schreef hij voor films scenario's, zoals Logan's Run en Ocean's Eleven. Die laatste zorgde uiteindelijk voor nog een remake en die kreeg twee vervolgen.

De scenarist overleed op Kerstdag in het ziekenhuis in Los Angeles, aan de gevolgen van kanker. Zijn zoon, Paul, vroeg The Associated Press om nog te "benadrukken hoeveel hij van zijn fans hield". "En, oordelend aan de overweldigende reacties die ik heb gekregen, van honderden mensen, zowel bekend als onbekend, heeft hij een behoorlijke indruk op hen gemaakt."

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe promo 'Agent Carter'
Series / Video/clip/featurette

Nieuwe promo 'Agent Carter'

Peggy moet haar gevaarlijkste missie tot nu toe ondernemen.

[video_embed]1446[/video_embed]

Er is een gloednieuwe promo vrijgegeven voor het tweede seizoen van Marvel/ABC-serie Agent Carter. Daarin zien we veel nieuws van de serie, die ditmaal naar Los Angeles gaat. Daar moet Agent Carter, nog altijd gespeeld door Hayley Atwell, haar gevaarlijkste missie tot nu toe oplossen. Ze maakt ook nieuwe vrienden en er komen daarmee nieuwe bondgenoten. Al snel blijkt er een sinister geheim achter haar missie voor de SSR te zitten.

Ook Dominic Cooper keert dit seizoen terug als Howard Stark. Verder zijn ook James D'Arcy (Edwin Jarvis) en Enver Gjokaj (SSR Agent Daniel Sousa) te zien in het tien afleveringen tellende seizoen. Kijken jullie hiernaar uit, of hebben jullie niet zo'n interesse in de serie Agent Carter? We horen het graag in de comments!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Preview van 21 minuten voor 'The X-Files'
Series / Video/clip/featurette

Preview van 21 minuten voor 'The X-Files'

De sci-fi serie heropent eind volgende maand.



Over een maand start de revival van de serie The X-Files. Het nieuwe (tiende) seizoen, bestaande uit zes afleveringen, wordt in bovenstaande video "Re-Opened", geteast. En niet zomaar eventjes; de video duurt maar liefst 21 minuten.

Net als in de oorspronkelijke serie, uitgezonden tussen 1993 en 2002, spelen David Duchovny en Gillian Anderson de rollen van de speciale FBI-agenten Fox Mulder en Dana Scully. Ook William B. Davis keert terug als de Cigarette Smoking Man, ook bekend als Cancer Man en C.G.B. Spender.

De titels van de afleveringen luiden als volgt: "My Struggle" (afl. 1), "Home Again" (afl. 2), "Mulder and Scully Meet the Were-Monster" (afl. 3), "Babylon" (afl. 4), "Founder's Mutation" (afl. 5) en "My Struggle II" (afl. 6).

De kortdurende revival start op 24 en 25 januari met de eerste twee episodes, op de zender FOX. De laatste aflevering van de miniserie wordt op 22 februari uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Spectaculaire en grootste sciencefictionfilm moet in mei Netflix-kijkers omver gaan blazen

  2. 2. Deze ijzersterke oorlogsserie kijk je in een ruk af: 'War & Peace'

  3. 3. De nieuwe Zweedse misdaadserie van Netflix heet 'Deliver Me': Een killer in het genre?

  4. 4. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  5. 5. Een van de best ontvangen en meest indrukwekkende films van 2024 staat nu op Disney+

Bekijk alle artikelen