'Daredevil' seizoen 2 in maart al op Netflix?

Daredevil seizoen 2 in maart al op Netflix?

De Marvel-serie zou dan een maand eerder in première gaan dan verwacht.

Jim Pedd, 3 januari 2016 13:53

Het is nog altijd de vraag wanneer het tweede seizoen van Marvel/Netflix-serie Daredevil te streamen valt. Het eerste seizoen ging in april 2015 in première, dus de verwachting dat het nieuwe seizoen ook in april te streamen zou zijn, is logisch. In het preview-nummer van Entertainment Weekly, waarin vooruit geblikt wordt naar 2016, wordt echter een andere suggestie gewekt.
Het vakblad stelt dat het nieuwe seizoen in maart al te zien is. Daarmee zou dat een maand eerder zijn dan verwacht. Het is natuurlijk nog geen officiële bevestiging, maar gezien het feit dat Entertainment Weekly bekend staat als bijzonder betrouwbaar, zou het zomaar kunnen kloppen.

In dit nieuwe seizoen is Matt Murdock (Charlie Cox) niet langer de enige crimefighter in Hell’s Kitchen. Hij krijgt gezelschap van de mysterieuze en onorthodoxe Punisher (Jon Bernthal) en Elektra (Elodie Yung). Wat hun rollen precies zijn in het verhaal is niet zeker, maar we weten wel dat het tot een gewelddadige confrontatie komt tussen de Punisher en Daredevil.

Bron: EW

Lees meer over: Daredevil, netflix, marvel, matt murdock, charlie cox, punisher, jon bernthal, Karen page, Deborah ann woll, elodie yung, Elektra, doug petrie, marco ramirez

Informatie over de serie: Daredevil

Populair nieuws