Premièredatum zesde seizoen 'Game of Thrones' bekend

Premièredatum zesde seizoen Game of Thrones

Daarnaast staat HBO op het punt de show te verlengen met nog twee seizoenen.

Jim Pedd, 8 januari 2016 om 14:26

We hebben vandaag twee mooie nieuwtjes voor fans van Game of Thrones. Niet alleen heeft HBO vandaag bekend gemaakt wanneer de première van het zesde seizoen plaats vindt, ook heeft de Amerikaanse kabelzender via Entertainment Weekly onthuld dat er zeer waarschijnlijk een zevende en achtste seizoen komen.
Eerst echter de vraag waar eindelijk een antwoord op is: de premièredatum van het zesde seizoen. Die zal op 24 april plaats vinden. Een synopsis voor het seizoen is er nog niet, vermoedelijk komt die over enkele weken wel. Datzelfde geldt voor de eerste synopsissen van afleveringen, die ook tijdens de uitzendingen van het seizoen vrijgegeven worden.

Dan nog het nieuws over een mogelijk zevende en achtste seizoen. EW schrijft dat HBO in onderhandelingen is voor de verlenging van de reeks. Daarbij moeten niet alleen showrunners David Benioff en D.B. Weiss overstag gaan, maar ook de castleden, die hebben getekend tot het zesde seizoen. Het zevende zal niet gesplitst worden over twee jaar, zoals bij een aantal andere series gebeurd is.

Bron: EW

Lees meer over: game of thrones, premieredatum, premiere, david benioff, db weiss, hbo, verlenging, seizoen 6

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws