search
Aaron Paul wil rol in 'Better Call Saul'
Series / Nieuws

Aaron Paul wil rol in 'Better Call Saul'

Jesse Pinkman krijgt waarschijnlijk een klein rolletje in de Breaking Bad spin-off.

Fans van Breaking Bad staan goede tijden te wachten. Het lijkt erop dat Aaron Paul mogelijk opnieuw in de huid kruipt van zijn welbekende personage Jesse Pinkman, voor de spin-off serie Better Call Saul.


De show draait om de sluwe advocaat Saul Goodman (Bob Odenkirk), maar het lijkt erop dat veel personages uit de oorspronkelijke serie van Vince Gilligan terugkeren. Aaron Paul vertelde zelf: "Alles waar Vince [Gilligan] zich mee bezig houdt, daar wil ik ook aan meedoen. Ik heb mijn hele carrière aan hem te danken. En het idee om weer in de huid van Jesse Pinkman te kruipen, in zijn betere dagen, klinkt geweldig."

Bedenker Gilligan zit op dit moment achter meer acteurs van Breaking Bad aan. Zo heeft hij Bryan Cranstons interesse al gewekt om in een cameo te verschijnen als Walter White. Ook Jonathan Banks, die in Breaking Bad de rol van Mike Ehrmantraut speelt, zal terugkeren.

Wie in ieder geval niet terugkeert is Dean Norris, de DEA-agent die Walter op de hielen zit in Breaking Bad. Hij speelt een hoofdrol in Under the Dome van CBS, en die zender zal hem waarschijnlijk niet toestaan in nog een serie te spelen. "Ik denk dat het geweldig wordt, dus ik kan niet wachten de serie te zien!" vertelde Norris.

Better Call Saul is eind dit jaar al te bekijken op Netflix Nederland.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen