search
Eerste foto 'The Flash'
Series / Foto's

Eerste foto 'The Flash'

Het eerste beeld van de superheld is naar buiten gebracht.

The CW heeft een allereerste foto van The Flash naar buiten gebracht. Op de foto zien we Grant Gustin in het pak van de superheld The Flash. Het pak is ontworpen door Oscar-winnaar Colleen Atwood, die ook het pak uit Arrow ontwierp. Hieronder zie je een duidelijke versie van het pak.


Gustin speelt in de serie de rol van Barry Allen / The Flash. Hij was eerder in twee afleveringen van Arrow te zien. Naast Gustin zijn rollen weggelegd voor Candice Patton als Iris West, Jesse L. Martin als de vader van Iris, Detective West, Michelle Harrison als Barry's moeder Nora Allen, Rick Gosnett als rechercheur Eddie Thawne, Carlos Valdes als Cisco Ramon, Danielle Panabaker als S.T.A.R. Labs bioengineer Caitlin Snow, Tom Cavanagh als S.T.A.R. Labs CEO Harrison Wells, en John Wesley Shipp (van de oorspronkelijke The Flash-serie) in een nog ongespecificeerde rol.

The Flash is bedacht door Greg Berlanti en Andrew Kreisberg. Samen met Geoff Johns schreven zijn het scenario. De productie van de pilot moet komende week onder leiding van David Nutter van start gaan.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen