Fox staat open voor spin-off 'Gotham'

Fox staat open voor spin-off Gotham

Maar waar deze over zou moeten gaan?

Jim Pedd, 19 januari 2016 09:54

Superhelden spin-offs zijn hot de afgelopen jaren. Zo kreeg Arrow al twee spin-offs en mag Daredevil mogelijk ook rekening op een spin-off. Nog een serie die misschien een afgeleide krijgt is Gotham van Fox. De serie kijkt naar de mythologie van Batman en Fox stelt nu dus open te staan voor een andere show die zich in hetzelfde universum afspeelt.
Fox CEO Gary Newman onthulde dit aan IGN. ”We waren afgelopen jaar erg tevreden met de creatieve richting van Gotham. We vonden Rise of the Villains geweldig en het voelt alsof die wereld nog veel andere verhalen te vertellen heeft. We hebben het er nog niet met Warner over gehad, om een spin-off te maken. Ik denk dat het vooral een zaak voor DC is. Het is nog niet duidelijk of ze daarvoor open staan, maar het klinkt interessant.”

De zender Fox mag er dus wel voor open staan, het zou kunnen dat DC de boel afwijst. Als dat echter wel open staat voor een nieuwe show, zou het toch kunnen dat er iets nieuws volgt. De mogelijkheden zijn in elk geval groot.

Bron: IGN

Lees meer over: gotham, fox, spinoff, arrow, the flash, legends of tomorrow, daredevil, punisher, marvel, dc comics, fox

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws