search

Ons nieuws van dinsdag 19 januari 2016

Productie HBO's 'Westworld' valt voorlopig stil
Series / Nieuws

Productie HBO's 'Westworld' valt voorlopig stil

Het script zit niet goed in elkaar...



HBO heeft de productie van de grootse serie Westworld stilgelegd. De zender wil meer tijd steken in het script voor het laatste deel van de serie, een remake van de gelijknamige film uit 1973 die geschreven en geregisseerd werd door wijlen Michael Crichton. Dit meldt Variety.

Het is nog onbekend welke gevolgen dit heeft voor de verschijning. Het is de bedoeling dat de serie, waarvoor al een teaser (zie boven) verscheen, in 2016 verschijnt. De productie zou al in november zijn stilgelegd en zou in maart weer verder moeten gaan. Het besluit zou genomen zijn op verzoek van uitvoerend producenten Jonathan Nolan - de broer van de bekendere Christopher Nolan - en Lisa Joy.

Westworld, met rollen voor onder meer Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Anthony Hopkins en Jeffrey Wright, speelt zich af in een pretpark in de toekomst waar bezoekers gerecreëerde historische momenten kunnen bezoeken. Androids lopen er rond om de ervaringen authentieker te maken. Maar als er iets mis gaat bij het park, veranderen de androids van informatieve aankleding in iets dodelijks.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rip Hunter stelt een team samen in nieuwe promo 'Legends of Tomorrow'
Series / Nieuws

Rip Hunter stelt een team samen in nieuwe promo 'Legends of Tomorrow'

The CW zendt de eerste aflevering van de superheldenserie uit op 21 januari 2016.



The CW heeft vandaag een nieuwe promovideo van superheldenserie Legends of Tomorrow, een spinoff van The Flash en Arrow, vrijgegeven. Je kunt deze beelden uiteraard hierboven bekijken.

Wanneer helden alleen niet genoeg zijn, heeft de wereld legendes nodig. Nu hij de toekomst heeft gezien, is het de taak van tijdreiziger Rip Hunter om een groep van helden en schurken samen te stellen, die een haast niet te stoppen vijand moeten tegenhouden, die onze wereld om zeep wil helpen. Zal het deze groep van buitenstaanders lukken om deze enorme bedreiging een halt toe te roepen?

In DC's Legends of Tomorrow worden de hoofdrollen gespeeld door Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Ciarra Renee, Franz Drameh, Dominic Purcell en Wentworth Miller. De serie is gebaseerd op personages uit de strips van DC en is een nieuwe productie van Bonanza Productions Inc. in samenwerking met Berlanti Productions en Warner Bros. Television. Greg Berlanti fungeert als uitvoerend producent van de ambitieuze serie.

De eerste aflevering van Legends of Tomorrow zal op 21 januari 2016 worden uitgezonden door The CW.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuw seizoen 'Sherlock' niet voor 2017 in première
Series / Nieuws

Nieuw seizoen 'Sherlock' niet voor 2017 in première

Als Benedict Cumberbatch nou niet zo populair zou zijn...

Mocht je na de kerstspecial van Sherlock op BBC One goede hoop hebben voor een snelle première van het vierde seizoen, moeten we je teleurstellen. PBS voorzitter Paula Kerger vertelde dat er wel gewerkt wordt aan het seizoen, maar dat het nog minstens een jaar duurt voordat de première plaatsvindt. Kortom: we moeten nog wel even wachten op een nieuw seizoen met Benedict Cumberbatch en Martin Freeman.

"De volgende Sherlock is wel aangekondigd en we verwachten hem over ongeveer een jaar," vertelde Kerger. "Zoals je weet is Benedict nogal populair geworden sinds het begin van de serie, en hij wil heel graag verder met 'Sherlock'. Maar zoals je weet worden ze onderhand net als films gemaakt, dus het duurt nog wel een jaar."

De opnames van het vierde seizoen zouden ergens dit jaar plaats gaan vinden. Verder is er ook al een vijfde seizoen bedacht, maar nog niet besteld.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fox staat open voor spin-off 'Gotham'
Series / Nieuws

Fox staat open voor spin-off 'Gotham'

Maar waar deze over zou moeten gaan?

Superhelden spin-offs zijn hot de afgelopen jaren. Zo kreeg Arrow al twee spin-offs en mag Daredevil mogelijk ook rekening op een spin-off. Nog een serie die misschien een afgeleide krijgt is Gotham van Fox. De serie kijkt naar de mythologie van Batman en Fox stelt nu dus open te staan voor een andere show die zich in hetzelfde universum afspeelt.

Fox CEO Gary Newman onthulde dit aan IGN. "We waren afgelopen jaar erg tevreden met de creatieve richting van Gotham. We vonden Rise of the Villains geweldig en het voelt alsof die wereld nog veel andere verhalen te vertellen heeft. We hebben het er nog niet met Warner over gehad, om een spin-off te maken. Ik denk dat het vooral een zaak voor DC is. Het is nog niet duidelijk of ze daarvoor open staan, maar het klinkt interessant."

De zender Fox mag er dus wel voor open staan, het zou kunnen dat DC de boel afwijst. Als dat echter wel open staat voor een nieuwe show, zou het toch kunnen dat er iets nieuws volgt. De mogelijkheden zijn in elk geval groot.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.