search
Werk aan 'Underworld'-serie in vroeg stadium

Werk aan 'Underworld'-serie in vroeg stadium

Maar als het aan Len Wiseman ligt, komt de serie er.

Jim Pedd

Enige tijd geleden was er het bericht dat Underworld een serie zou krijgen van Len Wiseman. Daar ging de regisseur en bedenker van de franchise op in tijdens een interview met Collider. Hij gelooft dat televisie een perfect medium is om het verhaal van de vampiers en weerwolven voort te zetten. Tegelijk komt er een nieuwe film aan.


"Er zijn veel gesprekken geweest en ook ontwikkelingen met betrekking tot die serie," vertelde Wiseman. "Het past erg goed op televisie, als je bijvoorbeeld kijkt naar hoe die personages erin passen. Maar het kan ook iets heel nieuws worden. Het is erg aantrekkelijk om daar te werken. Er zit nog geen datum aan, want dan wordt dat breed uitgemeten en stel nou dat het er dan niet komt. Het is een gedachte."

Wat hij dus bedoelt is dat de serie in een zeer vroeg ontwikkelingsstadium is. Er wordt naar gekeken, maar tegelijk is er ook gewoon een nieuwe film met Kate Beckinsale op komst. Of zij zomaar de overstap maakt naar een serie is maar de vraag. Daar komt bij dat ook de filmstudio's hun fiat moeten geven. Maar wie weet komt dat er wel. Dan is het nog een kwestie van het vinden van een thuis voor de show, wat vermoedelijk op een traditionele zender, of op een van de streamingkanalen kan gebeuren.

Zien jullie een Underworld-serie zitten?

Aanbevolen artikelen