'Heroes Reborn' niet perse einde franchise

Een ander verhaal is altijd mogelijk.

Jim Pedd, 22-01-2016 14:20

Het leek erop dat Heroes Reborn het einde zou vormen van Tim Krings serie rond mensen met bovennatuurlijke krachten. In een interview met TVInsider meldde Kring echter dat een vervolg tot de mogelijkheden behoort. Ook NBC-baas Bob Greenblatt gelooft daar wel in. Heroes Reborn is altijd ontworpen als een eenmalig feestje volgens hen, maar een andere terugkeer is gewoon mogelijk.
"Ik weet dat het verhaal rondgaat dat Heroes Reborn geannuleerd is, maar ik wil je ervan verzekeren dat de finale precies het einde is dat we vanaf het begin gepland hebben. Ik kan je ook vertellen dat als er meer verhaal komt, dat geen onderdeel uitmaakt van Heroes Reborn, maar van een ander volume in een gloednieuw verhaal. Ik denk dat als je de laatste aflevering ziet, je zal merken dat de deur voor meer verhalen in de Heroes saga openblijft. We zouden vereerd zijn als je mee komt op de rit, als we dat doen."

En Greenblatt: "De show van deze herfst was altijd bedacht als een dertien afleveringen tellende serie. ["] En de deur blijft open voor meer in de toekomst van deze geliefde serie van bedenker en uitvoerend producent Tim Kring."

Bron: TV Insider

Lees meer over: heroes reborn, heroes, franchise, tim kring, nbc, voorzetting, volume, spinoff, bob greenblatt

Populair nieuws