Trailer HBO's animatieserie 'Animals'

Trailer HBO's animatieserie 'Animals'

Wederom een bijzondere productie van de gebroeders Duplass, bekend van de film Cyrus (2010) en de tv-serie Togetherness.

Jan-Peter Rook, 28 januari 2016 12:19


Animals is een nieuwe animatieserie van HBO waarin de dieren in New York City de hoofdrol spelen. De show wordt geproduceerd door Jay en Mark Duplass, de gebroeders achter films als Cyrus (2010 en Jeff, Who Lives at Home (2011), evenals de tv-serie Togetherness. De eerste trailer van Animals is hierboven te bekijken.

Animals, een bedenksel van Phil Matarese en Mike Luciano, zet de schijnwerper op de vertrapte dieren die rondlopen op de slechtst bewoonbare plek ter wereld: New York City. Denk hierbij aan liefdeloze ratten, duiven die met hun geaardheid in de knoop zitten en bedwantsen met een midlifecrisis. Hun ongemakkelijke gesprekken, morele dubbelzinnigheid en existentiële crisis verschillen niet eens zo heel erg met die van de mens.

De stemmen van de dieren worden ingesproken door Matt Walsh, Nick Kroll, Ben Schwartz, Marc Maron en Kumail Nanijiani. Ook muzikant A$AP Rocky en Hollywood-actrice Jessica Chastain leverden een bijdrage.

Animals gaat op 5 februari in première bij HBO.

Bron: /Film

Lees meer over: animals, hbo, Duplass, mark duplass, jay duplass, Matt Walsh, Nick Kroll, Ben Schwartz, Marc Maron, Kumail Nanijiani, ASAP Rocky, Jessica Chastain, trailer

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws