search

Ons nieuws van donderdag 28 januari 2016

Abe Vigoda overleden op 94-jarige leeftijd
Series / Nieuws

Abe Vigoda overleden op 94-jarige leeftijd

The Godfather acteur overleden.

Abe Vigoda, de acteur die onder meer bekendheid wist te verwerven voor zijn optreden in projecten als Barney Miller en The Godfather is overleden. Hij overleed op 94-jarige leeftijd. Abe Vigoda werd geboren in New York City, hij ging naar de Carnegie Hall's Theater School of Dramatic Arts en begon zijn acteercarrière in de jaren 50.

In eerste instantie kreeg Vigoda verschillende kleine rollen aangeboden tot hij werd gecast voor The Godfather als het personage Sal Tessio. Hij wordt echter vermoord in opdracht van Michael Corleone (Al Pacino). Ondanks zijn optreden in The Godfather is Vigoda het bekendst door zijn verschijning in Barney Miller in het jaar 1977. Vigoda kreeg bovendien zijn eigen spin-off reeks genaamd Fish. De reeks kreeg slechts anderhalf seizoen, maar na afloop maakte Vigoda nog enkele gastoptredens in Barney Miller.

Vigoda's tweede vrouw genaamd Beatrice Schy overleed in 1992. Hij laat een dochter na met drie kleinkinderen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Trailer HBO's animatieserie 'Animals'
Series / Trailer

Trailer HBO's animatieserie 'Animals'

Wederom een bijzondere productie van de gebroeders Duplass, bekend van de film Cyrus (2010) en de tv-serie Togetherness.



Animals is een nieuwe animatieserie van HBO waarin de dieren in New York City de hoofdrol spelen. De show wordt geproduceerd door Jay en Mark Duplass, de gebroeders achter films als Cyrus (2010 en Jeff, Who Lives at Home (2011), evenals de tv-serie Togetherness. De eerste trailer van Animals is hierboven te bekijken.

Animals, een bedenksel van Phil Matarese en Mike Luciano, zet de schijnwerper op de vertrapte dieren die rondlopen op de slechtst bewoonbare plek ter wereld: New York City. Denk hierbij aan liefdeloze ratten, duiven die met hun geaardheid in de knoop zitten en bedwantsen met een midlifecrisis. Hun ongemakkelijke gesprekken, morele dubbelzinnigheid en existentiële crisis verschillen niet eens zo heel erg met die van de mens.

De stemmen van de dieren worden ingesproken door Matt Walsh, Nick Kroll, Ben Schwartz, Marc Maron en Kumail Nanijiani. Ook muzikant A$AP Rocky en Hollywood-actrice Jessica Chastain leverden een bijdrage.

Animals gaat op 5 februari in première bij HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Kit Harington: Jon Snow is écht dood
Series / Nieuws

Kit Harington: Jon Snow is écht dood

Maar waarom hij dan op de set te zien was?

HBO weet goed gebruik te maken van de verhalen van Kit Haringtons Jon Snow niet dood is in Game of Thrones. In de marketing voor het zesde seizoen wordt naar hem verwezen. Toch zegt acteur Harington in een interview met Digital Spy nu dat Jon Snow echt dood is. Of het zo is, weten we natuurlijk pas écht als de serie weer verder gaat.

"Mensen willen niet dat hij dood gaat, maar het is gewoon zo. Dus daar heb je het. Wen er maar aan. Ik heb de afgelopen tijd al lang niets meer met Thrones gedaan. Ik heb dit jaar veel vrije tijd gehad. Heb rustig aan gedaan. En veel gerelaxed."

Natuurlijk is Harington ook gewoon op de set van de serie gespot, dus met die vrije tijd zal het wel meevallen. Vanaf 24 april weer op tv.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe speedster naar 'The Flash'
Series / Nieuws

Nieuwe speedster naar 'The Flash'

Ditmaal is het Trajectory.

Actrice Allison Paige gaat in de zestiende aflevering van het tweede seizoen van The CW-serie The Flash een nieuwe speedster spelen: Trajectory. Volgens TVLine is ze het DC-personage Eliza Harmon. In de comics was haar personage gedurende vijf weken te zien. Ze maakte haar debuut in nummer 17 van de Infinite Crisis reeks en stierf in nummer 21.

Eliza Harmon deed mee aan een programma van Lex Luthor, waarbij gewone mensen superkrachten kregen. Helaas kon Harmon alleen supersnel bewegen als ze toegang kreeg tot een speciale drug. In de zestiende aflevering van dit nieuwe seizoen is Paige dus dit personage.

Aangekomen in de stad, met de bedoeling maximale chaos te veroorzaken, worden de grollen van Trajectory verkeerd geïnterpreteerd. Mensen denken dat die van The Flash afkomen. Barry moet snel het mysterie van het meisje onder het masker achterhalen en zien waarom ze zoveel wil vernietigen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.