search
'X-Files' revival laat mogelijkheden voor meer open
Series / Nieuws

'X-Files' revival laat mogelijkheden voor meer open

En een derde film is gewoon mogelijk.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Zes afleveringen duurt de gigantisch goed bekeken revival van The X-Files op Fox. Meer dan twintig miljoen Amerikanen stemden af op de hernieuwde avonturen van Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny), dus dat mensen uitkijken naar meer is niet gek. Showrunner en bedenker [url2=https://www.serietotaal.nl/persoon/888/chris-carter]Chris Carter[url2] onthulde nu dat de revival eindigt met een cliffhanger.


"Ik denk niet dat dit het was voor Mulder en Scully, maar ik moet zeggen, dat er geen garantie is dat we terug keren voor meer. Toch zie ik verderop de weg nog meer verhalen voor Mulder en Scully en we eindigen met een erg grote cliffhanger. Ik speel de boel altijd alsof dit niet alleen het einde van het seizoen, maar ook van de serie zelf is."

Of er dan misschien een film komt? "Daar heb ik wel een idee voor. Maar of iemand van de films-afdeling contact met me opgenomen heeft? Verrassend genoeg wel. Maar we staan nog ver van een derde film." Wat vinden jullie van de revival?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen