search
Jada Pinkett- Smith keert terug naar Gotham
Series / Nieuws

Jada Pinkett- Smith keert terug naar Gotham

Actrice krijgt opnieuw een grote rol in het tweede seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Aan het einde van seizoen 1 van Gotham leek het personage van Jada Pinkett- Smith de serie te verlaten, maar alles was niet wat het leek want de actrice zal in het tweede seizoen weer te zien zijn.


In Gotham maken we kennis met James Gordon. Hij werkt pas net twee weken voor de politiemacht van Gotham City. Hij is verloofd met de prachtige Barbara Kean en Gordon heeft goede hoop de stad weer in ere te kunnen herstellen. Samen met zijn partner en de lokale legende Harvey Bullock, moet Gordon een van de grootste moordzaken die ooit plaatsvonden in Gotham oplossen. Dat is de moord op de lokale miljardairs Thomas en Martha Wayne de ouders van de 12-jarige Bruce Wayne. Gordon belooft aan de jongen de moord op te zullen lossen en krijgt al gauw te maken met de gangster Fish Mooney en andere slechteriken als Selina Kyle / Catwoman en Oswald Cobblepot / The Penguin.

Pinkett-Smith speelt in de serie Fish Mooney en haar terugkeer in de serie zou op verschillende manieren verklaard kunnen worden. Allereerst zou ze de val die we haar in seizoen 1 zagen maken kunnen hebben overleefd. Een andere verklaring is dat het gaat om flashbacks of dat Fish na een bezoekje aan Indian Hill weer is opgelapt, zoals we met Theo Gallivan zagen gebeuren in het eerste seizoen.

Hoe denken jullie dat ze terug zal keren in de serie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen